Beauty Oranje

In het state-of-the-art beautycenter Beauty Oranje kunt u genieten van een ontspannende lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling met exclusieve producten van La Prairie of één van onze heerlijke sparituelen. Na een bezoek aan ons wellnesscenter voorzien van sauna's, whirlpool, stoombad en neveltuin voelt u zich als herboren! Wij zijn de enige schoonheidssalon in Noordwijk aan Zee met La Prairie producten.

 

Producten, acties en arrangementen

Beauty Specials

Beauty Oranje houdt er van om u te verwennen, daarom hebben wij verschillende acties. Bekijk hier alle lopende acties.

Nieuwe producten

La Prairie, YSL en meer top merken lanceren constant nieuwe producten en deze zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar!

La Prairie Cellular Eye Essence Platinum rare

Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee

OPENINGS- TIJDEN

Maandag t/m donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag en zondag: 09:00 - 18:00

De masseurs zijn van woensdag tot en met zondag tot 22.00 uur aanwezig.

 

Beauty Cadeaubon


Geef een onvergetelijke ervaring cadeau met de cadeauvoucher van Beauty Oranje. Cadeaucheques zijn verkrijgbaar bij de receptie van Beauty Oranje, via telefoon 071-367 6880 of door te mailen.

Trouwen op het strand

Op de allermooiste dag van uw leven bent u natuurlijk op uw allermooist. Laat uw bruidskapsel en make-up verzorgen door Hairstudio & Beauty Oranje. Ons professionele team maakt van u de mooiste bruid.
 

Prijslijst

In het state-of-the-art beautycenter Beauty Oranje kunt u genieten van een ontspannende lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling met exclusieve producten van La Prairie of één van onze heerlijke sparituelen. Na een bezoek aan ons wellnesscenter voorzien van golfzwembad, sauna’s, whirlpool, stoombad en neveltuin voelt u zich als herboren!.