GASTRONOMISCHE LIFESTYLE

Kom binnen bij de restaurants van Oranje! Of het nu is voor een heerlijke kop koffie met gebak op een zonovergoten terras of een uitgebreid diner met bijpassende wijnen. Wie wil profiteren van het strand, de zee, drankjes en het spectaculaire uitzicht is bij ons van harte welkom. Met zes restaurants en vijf bars valt er in Noordwijk aan Zee héél wat te genieten.

Restaurant DUTCH!

‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ zo laat de keuken van DUTCH! zich omschrijven. Verse streekproducten worden heerlijke gerechten in de open keuken of aan tafel tijdens een tafelbereiding.

Beachclub O.

Vergeet Bloemendaal, St-Tropez en Marbella: deze zomer moet je in Noordwijk aan Zee zijn! Beachclub O. is hét strandpaviljoen met alles in huis om heerlijk te relaxen: lunch, diner, bites en bubbels.

GRAND CAFÉ 'T ELFDE GEBOD

Het elfde gebod is: Gij zult genieten! Ongedwongen genieten: dat doet u bij Grand Café ’t Elfde Gebod. Elke dag een High Tea at Sea, een vernieuwde menukaart en niet te vergeten: een terras met spectaculair zeezicht.

Steakhouse de Harmonie

Een botermalse steak of een perfect gegrilde tonijn, hoe klinkt dat? Dat klinkt als Steakhouse De Harmonie in Noordwijk aan Zee! Kom bij ons langs voor verrassende grillgerechten en voor klassiekers zoals spareribs.

De Orangerie

In Ontbijtrestaurant De Orangerie begint uw dag pas écht lekker en zonder ochtendhumeur! Live Cooking, koffie en natuurlijk de (internationale)krant van vandaag. Eigenlijk kunt u geen betere start bedenken dan in ons restaurant in Noordwijk aan Zee.

Imperial Bar

Geniet Vegas Style in de Imperial Bar van Hotel van Oranje. De lounge bar van Noordwijk aan Zee!

BENTLEY BAR

Exclusief met een flink vleugje klassieke trots: welkom bij de Bentley Bar van Hotel van Oranje. De bar om na een drukke week even helemaal tot rust te komen. Het is aan ons de taak om uw compleet in de watten te leggen.