Amouage is een internationaal luxueus geur huis dat inspiratie uit culturen over de hele wereld haalt. Amouage is opgericht in 1983, het luxe parfumhuis van de Sultan van Oman gebruikt traditionele ingrediënten uit het Midden-Oosten, zoals agarwood, wierookhars, muskus en specerijen. De legende is zo dat Sultan luxe cadeaus wilde mee geven en zo de geuren van het Midden-Oosten kon voorzetten.

Gewijd aan het creëren van fijne gemengde parfums met de hoogste kwaliteit van ingrediënten die van over de hele wereld afkomstig zijn, brengt Amouage zich tot een onvergelijkbaar onderscheidend product. Het eerste Amouage parfum werd gecreëerd door de Franse parfumeur Guy Robert in 1983. Guy Robert heeft tevens meesterwerken gecreëerd voor grote namen als Hermes en Dior. Bijna alle edities zijn verpakt in de traditionele Amouage-flacons de flacon voor damesgeuren doet denken aan de vorm van de Ruwi Moskee in Muskat in Oman. De flacons voor mannengeuren hebben de vorm van Khanjar, dit is de traditionele dolk van Oman.

In het hart van alle Amouage creaties staat een handtekening die dit unieke luxe product onderscheid van andere. Amouage maakt exclusief gebruik van eau de parfum, met een hoger parfum gehalte dan gemiddeld.

In Nederland is Amouage nog een relatief nieuw product en beschikt over de hele wereld slechts over 19 zelfstandige winkels in onder andere Italië, het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Oman, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Saoedi-Arabië Bahrein en Qatar. Daarom zijn wij enorm trots dit prachtige luxe product te mogen verkopen in Beauty Oranje. 

Laat u adviseren door onze Beauty Advisor voor de perfecte geur voor u.

Lees meer Lees minder

Een dagje weg? Maak uw uitstapje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!

Ga direct naar Aqua & Sauna
Aqua Sauna Oranje Zwembad Noordwijk aan Zee Hotel van Oranje