Gezond leven en een strak lichaam wil iedereen wel. Maar sporten is niet alleen goed voor uw persoonlijke gezondheid. Het helpt ook om de teambuilding onder uw werknemers te vergroten door verschillende groepsactiviteiten te ondernemen. Dit bevordert de sfeer op de werkvloer, de productiviteit en het terugdringen van het ziekteverzuim.

Met twee fitnessruimtes waarvan er 24/7 minstens één open is, duinen en het mooiste strand van Nederland beidt Fitness Oranje genoeg ruimte voor uw work out. Een flinke work out maakt adrenaline vrij wat de waarnemingen van zintuigen verhoogt, stress vermindert, een positieve invloed heeft op het geheugen, het slaapritme verbeterd, zorgt voor sterkere botten, depressie verlaagd door het gelukshormoon en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Genoeg redenen om fit te worden bij Fitness Oranje!

Maak kennis met onze Personal Trainer: Robin van Vliet. 

Mijn naam is Robin, ik ben van jongs af aan al een gedreven sporter. Ik heb in mijn carrière voor verschillende uitdagingen gestaan, waardoor ik in elke situatie een passende aanpak heb voor u, uw gezelschap of uw personeel. Als personal trainer bij Hotel van Oranje kunt u met mij trainen in het hotel, op het strand of in de duinen.

Wilt u aan de slag samen met Robin? Bekijk dan hiernaast de verschillende mogelijkheden en maak samen met onze personal trainer Robin van Vliet uw gepersonaliseerde fitnessschema.

Read more Read less

Wilt u een heerlijke massage?

Maak direct een afspraak
5-massage-2