De zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een therapie die binnen zes weken rimpels en lijntjes vervaagt en de huid zichtbaar verbetert zonder naalden, inspuitingen of pijn. De serums bevatten onder andere hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van onze huid, evenals vitamines en krachtige antioxidanten. Na de behandeling ziet u er jonger uit. Uw gezicht is glad en egaal, gevoed en gehydrateerd. Een unieke ontspannende ervaring met direct resultaat!

Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste producten, vakkundig personeel en de meest effectieve behandelingen. Onlangs hebben wij de derde prijs van Nederland gewonnen voor de Intraceutical zuurstof behandeling. Zuurstof geeft de huid energie en is geschikt voor alle huidtypes. Na jaren van onderzoek en door medische en cosmetische wetenschap te combineren is het Intraceuticals Infusion systeem ontwikkeld. Onder hoge druk wordt hyperbarische zuurstof toegepast in de wereld van professionele huidverzorging. Zeer aangename behandelingen van het hoogste niveau!   

Als we ouder worden nemen we minder makkelijk zuurstof uit de omringende lucht op en maken we minder hyaluronzuur (natuurlijke vochtbinders) aan. Dit maakt het proces tot veroudering aan. De Rejuvenate behandeling van Beauty Oranje stimuleert de regeneratie van cellen, vernieuwt elasticiteit en collageenproductie en zorgt voor een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels verminderen.   

Voelt u huid strak, vermoeid en droog? De unieke behandeling van de O2 Intraceuticals Infusion is een rijkelijke ervaring die onmiddellijk resultaat geeft dat u ziet én voelt! De gezichtsbehandeling is zacht, ontspannend en geschikt voor ieder huidtype. Meerdere opeenvolgende behandelingen zullen een nog beter en langdurig resultaat geven. De behandelingen zijn alternatief voor Botox-injectief, zonder naalden of pijn. De huid wordt zichtbaar gladder zonder bijkomende kansen op verlamming of aantasting van spieren.   

Het vakkundige personeel van Beauty Oranje voorziet u graag van persoonlijk advies. Tijdens uw behandeling staan gastvrijheid en UW wensen centraal. Laat u in de watten leggen en geniet van een passend aanbod aan behandelingen. Na uw bezoek kunt u nog heerlijk tot rust komen op het aangrenzende strand wat ons Beauty Center uniek maakt. Kom snel een keer langs om te bekijken wat bij u past of maak een afspraak om zeker te zijn van een ultiem resultaat.

Read more Read less

Zichtbare verbetering van de huid binnen zes weken!

Maak direct een reservering!
huid-upsell-item