Het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. Als de pionier in de cellulaire anti-verouderingsbehandelingen heeft La Prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. Nu, met de modernste technologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

La Prairie gaat verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. De uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. La Prairie richt zich op werelds meest veeleisende vrouwen. Beauty Oranje is de enige schoonheidssalon met La Prairie producten in Noordwijk aan Zee.

In onze Beauty store hebben we een grote collectie La Prairie producten en onze salons bieden we verschillende La Prairie behandelingen. De Skin Caviar Essence-in-lotion is een populaire lotion van vloeibaar caviar met een serum werking die je gebruikt als 3e stap binnen je huidverzorging en gebruik je dus na je foam of cream reiniging en refining lotion en onder je serum. Het vloeibare caviar gebruikt de puurste eigenschappen van de caviar om je huid nog meer te perfectioneren, liften, verstevigen, poriën te verfijnen en je huid een porseleinen uiterlijk te geven. Een schitterend product in Beauty Oranje! 

Verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen met La Prairie worden uitgevoerd door het vakkundige personeel van Beauty Oranje. Laat u adviseren door onze Beauty Advisor of onderga een behandeling door een van onze gespecialiseerde dames.

Lees meer Lees minder

Een dagje weg? Maak uw uitstapje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!

Maak direct een reservering!
aqua-upsell-item-4