Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste merken, vakkundig personeel en de meest effectieve behandelingen. Schoonheid krijgt bij ons een nieuwe betekenis. Of het gaat om ontspanning en reiniging van de huid of het zichtbaar vervagen van rimpels en lijntjes, bij Beauty Oranje bent u in goede handen. Met negen treatment rooms heeft Beauty Oranje alles in huis om uw bezoek tot in de perfectie te laten verlopen.

Wij zijn de enige schoonheidssalon in Noordwijk aan Zee die werkt met La Prairie producten. Dit exclusieve merk gaat verder dan gewone huidverzorging door veroudering aan te pakken waar het begint. Ervaar de belofte van tijdloze schoonheid. Droom weg met de ultieme Caviar Lift Facial behandeling voor een stevigere huid met direct resultaat. Of een Swiss Cellular Anti-Aging Facial een intensieve Anti-Aging behandeling, waarbij u verstelt staat van het resultaat.   

Wij bieden ook zuurstofbehandeling van Intraceuticals aan. Dit is een therapie die binnen zes weken rimpels en lijntjes vervaagt en de huid zichtbaar verbetert zonder naalden, inspuitingen of pijn. De serums bevatten onder andere hyalonzuur, een natuurlijk bestanddeel van onze huid, evenals vitamines en krachtige antioxidanten. Ervaar deze krachtige treatment met de geweldige rejuvenate behandeling. Deze behandeling stimuleert de regeneratie van cellen, vernieuwt elasticiteit en collageenproductie en zorgt voor een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels verminderen.   

Laat u adviseren door ons vakkundige personeel en bekijk de folder voor alle mogelijkheden. 

Read more Read less

Een dagje weg? Maak uw uitstapje compleet met toegang tot de Aqua & Sauna!

Maak direct een reservering!
aqua-upsell-item-1