Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig uit eten met uw familie of vrienden? Een diner ter ere van uw verjaardag, trouwdag of andere feestelijke gelegenheid? Bij Hotel van Oranje doet u dat in een van onze vijf bijzondere restaurants voor elke gelegenheid.

Voor een gezellige avond uit is Hotel van Oranje de ideale locatie. Gelegen aan het strand met, vanuit al onze restaurants, een schitterend uitzicht over de Noordzee kunt u genieten van gezelligheid en heerlijke gerechten bereid door ons professionele keukenpersoneel. Voor elke gelegenheid is er wel een restaurant wat bij u en uw wensen past. 


Stelt u zich voor om op uw verjaardag gezellig met uw familie en vrienden te dineren in een van onze restaurants, waar onze gastheren en gastvrouwen u de gehele avond verwennen met heerlijke gerechten en bijpassende dranken. Na uw diner blijft u nog even gezellig natafelen met uw gezelschap. Wanneer de avond tot een einde komt hoeft u niet meer naar huis te rijden, maar kunt u genieten van een heerlijke nachtrust in een van onze luxe hotelkamers. 


Beachclub O.  

Waan uzelf in een oase van ontspanning, wit wapperende gordijnen, zwart glinsterende tafels en luxe loungebanken… binnen ademt de ruimte een sfeer van relaxte exclusiviteit uit. Beachclub O. biedt een spectaculair uitzicht op de ondergaande zon en vanachter de brede bar voorziet ons barpersoneel iedereen van een lekker drankje; van een wijntje tot een spetterende cocktail. Beachclub O. is gedurfd en eigenwijs, en geeft een geheel eigen stijl en feeling af aan de prachtige Noordwijkse kust. 


DUTCH!  

Restaurant DUTCH! is het culinaire pareltje van de Hotels van Oranje. De basis van de gerechten liggen in de Nederlandse keuken, waar ze vervolgens in de keuken van DUTCH! worden omgetoverd tot prachtige exclusieve gerechten. Een groot deel van de gerechten wordt aan uw tafel bereid. Ook voor de wijnliefhebber is DUTCH! de perfect passende dinerlocatie, met een exclusieve wijnkast is er voor iedere smaak een bijpassende wijn. Niet alleen de gerechten en wijnen dragen bij aan de heerlijk vertrouwde Nederlandse sfeer. Zodra u bij DUTCH! binnen stapt voelt u zich onmiddellijk welkom. 

Lees meer Lees minder

Reserveer uw diner in een van onze restaurants!

Bekijk ons aanbod!
Diner Beachclub O. Tonijn