Wilt u een galadiner organiseren voor al uw gasten of medewerkers? Hotel van Oranje heeft de beschikking over verschillende banquetzalen en restaurants met een capaciteit tot wel 1500 personen, uitermate passend voor een galadiner in stijl.

Een galadiners kan de perfecte gelegenheid zijn voor bijvoorbeeld een awarduitreiking tijdens uw congres, of als afsluiter van een mooi evenement. Na de laatste spreker kan ons team razendsnel de plenaire zaal ombouwen tot dinerlocatie, of u kunt uiteraard kiezen voor een van de andere zalen of restaurants als locatie voor een verrassend galadiner. Start met het aperitief in een van onze bars en neem vervolgens plaats aan de luxueus gedekte tafel.


Wintertuin 

De hoge plafonds, grote ramen en ruimtelijkheid in de Wintertuin maken deze zaal perfect voor uw galadiner. Doordat de belichting in de zaal helemaal naar uw eigen wens kan worden ingesteld, kunt u de kleur van uw eigen bedrijfslogo door de lichten laten schijnen, waardoor de Wintertuin helemaal persoonlijk kan worden gemaakt. Voor een presentatie tijdens het diner kan er een podium worden geplaatst met prachtige schermen en geluidsinstallaties van hoge kwaliteit. 


Balzaal 

De chique, koninklijke muurbekleding in de Balzaal samen met de schitterende kroonluchters maken dit tot een prachtige zaal voor een galadiner. Net als in de Wintertuin kan de belichting naar wens worden ingesteld in de kleuren van uw eigen bedrijfslogo. 


Beachclub O.

Direct gelegen aan het prachtige strand van Noordwijk, biedt Beachclub O. u en uw gasten een stijlvolle en moderne atmosfeer. Het custom-made meubilair, de trendy paden en ons identieke witte decor smelten samen tot de perfecte setting voor rust en plezier. De combinatie van een adembenemend uitzicht, hippe interieur design, eerste klas service en heerlijke gerechten maken Beachclub O. het voorbeeld van wat een Beachclub moet zijn.       


Charity galadiners 

De Hotels van Oranje bieden de uitgelezen mogelijkheid voor een charity galadiner. Niets is mooier dan je inzetten voor een goed doel. Zo denken wij er ook over bij de Hotels van Oranje. Wij zetten ons regelmatig in bijvoorbeeld IT4kids, Quality of life en Spieren voor Spieren. 

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op
Beachclub O. Tonijn