Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren:

Business

Uw zakelijke meeting of event bij Hotel van Oranje. Wij begrijpen dat samenkomen met collega's en klanten in deze tijd belangrijker dan ooit is. Waar technologie tegenwoordig veel overneemt blijft persoonlijk contact heel belangrijk voor het opbouwen van duurzame relaties. Voor elk doel kunt u bij Hotel van Oranje terecht. Onder het mom van Work Hard, Play Hard is Hotel van Oranje niet alleen geschikt voor uw meeting, maar ook voor ontspanning en teambuilding voor, na of zelfs tussen uw meeting door. Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op

Event Sales Team

Tel: +31 (0)71 367 6801

Of stuur een e-mail
website-35-jaar-actie-vergaderen

35% korting op dagvergadering

De Hotels van Oranje bestaan dit jaar 35 jaar en dat pakken we groot uit. Wij bieden onze vergaderzalen aan met 35% korting op dagvergaderingen. 

Meer informatie
1-celebrate-overview-0
1-1-celebrate-overview-wide-0

Celebrate

Wilt u een mijlpaal vieren of een presentatie geven? Dit kan vele vormen aannemen, denkt u bijvoorbeeld aan een jaarlijks bedrijfsfeest, de onthulling van een nieuw product of een gala voor uw klanten en/of medewerkers.Meer Informatie
2-2-produce
2-1-produce-overview

Produce

Is een goede samenwerking om een specifieke output te ontwikkelen wat u nodig heeft? Een meeting met produceren als doel draait om intense samenwerking om een kritische taak te voltooien.

Meer Informatie
3-1-promote-wide
3-2-promote-wide-extra

Promote

Wilt u een nieuw product of een nieuwe boodschap promoten? Events met promoten als doel zijn een goede tool om uw merk en producten goed op de kaart te zetten. Wij hebben de perfecte locatie voor u!

Meer Informatie
4-2-decide-overview
4-1-decide-witte-huis

Decide

U staat voor een belangrijke beslissing voor uw bedrijf? Wilt u even weg van de dagelijkse kantoorsfeer? Hotel van Oranje biedt een frisse en unieke locatie voor uw meetings waar u zonder zorgen tot het juiste besluit kunt komen.

Meer Informatie
5-1-educate-1
5-2-educate-2

Educate

Heeft u behoefte aan een frisse locatie voor een trainingsdag? Wilt u uw medewerkers nieuwe vaardigheden leren? Wat is er nou beter dan een educatieve dag door te brengen in het mooiste hotel van Nederland.

Meer Informatie
6-ideate-brainstorm-new

Ideate

Wist u dat brainstormen met een frisse zeelucht extra goed gaat? Een groepsdiscussie om een merk te vernieuwen of een grote conferentie om een strategie te bepalen zijn voorbeelden van meetings waarvoor Hotel van Oranje de perfecte setting is.

Meer Informatie
7-2-network
7-1-promote-zaal
7-3-network

Network

Zoekt u een plek om ideeën te delen of nieuwe mensen ontmoeten? Of het nu een teambuilding activiteit of alumni bijeenkomst is, netwerkevents zijn bijeenkomsten die ernaar streven een duurzame relatie tussen deelnemers te creëren.

Meer Informatie
8-overview-zalen-en-capaciteit-0

Zalen en capaciteit

Met 32 meetingzalen, Beachclub O. en ons zwembad van 20 bij 30 meter zijn er genoeg unieke locaties om uit te kiezen voor uw zakelijke meeting of event. Kiest u voor een standaard meetingzaal of gaat u voor een originele locatie? 

Meer Informatie

Heeft u vragen?


Heeft u een vraag of bent u op zoek naar specifieke informatie? Neem direct contact op met onze eventmanager Joyce

Telefoon: +31 (0) 71-3676815 of stuur een e-mail

Vraag een offerte aan
  • Beste Prijsgarantie
  • 10% Restaurants Kortingspas
  • 24-uurs Annuleringsbeleid
×

Neem direct contact op

Velden met een * zijn verplicht