Samen met jullie organiseren wij jullie trouwdag en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Onze ervaren Event Sales Managers kunnen voor jullie onder andere de aankleding van de locatie, het entertainment, de bruidstaart en catering verzorgen. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen de gehele dag zelf te organiseren, wij zijn er dan ook om jullie te ondersteunen.

Hotel van Oranje en Beachclub O. zijn beiden officiële trouwlocaties dus naast een receptie, diner en/of feest, kan ook jullie ceremonie bij ons plaatsvinden. Dit betekent dat jullie tussendoor niet hoeven te reizen, en zo dus meer tijd over houden voor leuke dingen zoals bijvoorbeeld de fotoshoot. Voor nog meer tijdwinst en gemak kunnen jullie er ook voor kiezen om de dag bij ons te starten. Begin ontspannen aan deze mooie dag en laat ons het kapsel en de make-up van de bruid verzorgen door Hairstudio & Beauty Oranje.


Jullie kunnen ervoor kiezen om de bruiloft bij Hotel van Oranje of Beachclub O. te organiseren, of kies voor de combinatie van beide locaties; bijvoorbeeld de ceremonie en het diner in Hotel van Oranje, en steek 's avonds de boulevard over naar Beachclub O. voor een geweldig feest.


Maak jullie trouwdag compleet met een overnachting in één van onze luxe suites. Ontwaak de volgende dag met prachtig uitzicht op zee en een luxe ontbijt op bed. Uiteraard bieden wij jullie een speciale prijs voor jullie huwelijksnacht. Ook jullie gasten kunnen voor een voordelige prijs blijven slapen in het hotel. Zo hoeft niemand ’s avonds nog naar huis te rijden en kunnen jullie de volgende dag napraten over hoe fantastisch het was.


Hoe groot of klein jullie het ook willen vieren, de mogelijkheden zijn eindeloos. De zalen in Hotel van Oranje zijn flexibel en divers, en Beachclub O. kan vergroot worden tot een grootse evenementenlocatie met een capaciteit tot 1500 personen. Voor een kleinere bruiloft kunnen jullie bijvoorbeeld ook Beachclub O. voor een gedeelte afhuren vanaf 10 personen. Voor meer informatie over trouwen bij Beachclub O. klik hier

Lees meer Lees minder

Jullie huwelijksnacht bij Hotel van Oranje?

Boek de perfecte Suite!
Hotel van Oranje Executive Terrace Suite Huwelijksnacht