Hotel van Oranje en Beachclub O. zijn beiden officiële trouwlocaties dus naast een receptie, diner en/of feest kan ook jullie ceremonie bij ons plaatsvinden. Dit betekent dat jullie tussendoor niet hoeven te reizen en daardoor meer tijd over houden voor leuke dingen zoals een fotoshoot op het prachtige strand van Noordwijk aan zee.

Door jullie bruiloft te organiseren bij Hotel van Oranje kunnen jullie gebruik maken van de verschillende locaties die Hotel van Oranje te bieden heeft. Beeld jullie eens in...


Wij verwelkomen jullie gasten bij Beachclub O. met een heerlijk drankje en petit-fours speciaal gemaakt met jullie initialen. De gasten lopen door naar het zonovergoten terras en nemen plaats om jullie ceremonie te aanschouwen. Onder een strakblauwe hemel en met uitzicht op zee geven jullie elkaar het ja-woord. Na de ceremonie snijden jullie samen de bruidstaart aan, ontpoppen wij de Champagne en kunnen jullie samen met alle vrienden en familieleden proosten op jullie huwelijk! Vervolgens is er, terwijl jullie gasten genieten van borrelhapjes en een drankje, een mooi moment huwelijksfoto’s te nemen op het prachtige strand waarover Noordwijk beschikt. Ondertussen zijn onze chefs in restaurant DUTCH! druk bezig met het voorbereiden van het 3-gangen diner waarvan jullie het menu zelf samengesteld hebben met chef Gijs Verbeek.


Rond de klok van half 9 zullen langzaamaan jullie avondgasten arriveren bij Hotel van Oranje waar wij ze verwelkomen met een glas Champagne. Tijdens het feest loopt ons personeel rond met lekkere bites en late night snacks terwijl jullie genieten van de fijne beats van de DJ.


Na het feest kunnen jullie direct in de lift stappen naar de prachtige suite waar jullie de eerste nacht als newlyweds door kunnen brengen met uitzicht over het strand en de Noordzee.


Dit alles op één locatie!

Lees meer Lees minder

Geen wens is te gek, wij bieden onbegrensde mogelijkheden!

Neem direct contact op met onze eventmanagers
Bruiloft Indiase