'It's the most beautiful time of the year!' Kerst is de mooiste tijd van het jaar om samen met uw dierbaren te genieten en de alledaagse stress te vergeten. Tijdens Kerst nemen wij bij Hotel van Oranje graag alles voor u uit handen!

Ook deze Kerst hebben wij verschillende spectaculaire oog- oor- en tongstrelende activiteiten voor u klaar staan! 

Wegens enorme successen van voorgaande jaren organiseren de Hotels van Oranje wederom een veelbelovend, feestelijk Christmas Dinner Gala met een dinerconcert van niemand minder dan René Froger! Tijdens deze avond wordt u verrast met culinaire hoogtepunten terwijl u geniet van de allerbeste live-muziek van Frank Wilson & Petra Schreurs. 

Bij Restaurant DUTCH! zal de Chef-Kok samen met zijn topteam tijdens de Kerstdagen een hoogwaardig 4-of 5-gangendiner voor u bereiden. Op Kerstavond slooft de Chef zich uit door u het Classic Christmas Diner te serveren. 

In onze betoverende Balzaal kunt u deze Kerst terecht voor een uitgebreid brunch- of dinerbuffet. De Balzaal zal worden omgetoverd tot een prachtige Kerstlocatie in de gezelligste Kerstsfeer. Voor de kleine feestganger hebben we een apart buffet samengesteld.

Vier een Ibiza-styled Kerstmis in Beachclub O. en beleef de hipste én gezelligste Kerst aan zee. Tijdens de Kerstdagen bent u van harte welkom voor Jitterbug: Christmas Edition. Tijdens het diner wordt u muzikaal verwend door onze top-DJ's, saxofonist, pianist en onze vocalisten. Na het diner bewegen uw voeten langzaam naar de dansvloer om er een onvergetelijke avond van te maken. Op Kerstavond ontvangen we u met open armen voor een heerlijk à la carte diner.

Bij Grand Café 't Elfde Gebod viert u Kerst zoals het hoort: samen zijn met al uw dierbaren en volop genieten met het hele gezin. Dat is waar het ons unieke Grand Café om gaat! 1e en 2e Kerstdag bent u bij Grand Café 't Elfde Gebod meer dan welkom voor een heerlijke lunch of een aangeklede borrel. Op Kerstavond kunt u genieten van het speciaal voor u samengestelde Pre-Christmas Buffet!

Bij Hotel van Oranje beleven de kleine feestgangers de tijd van hun leven in ons Kids Christmas Castle waar zij zullen worden vermaakt met de leukste Kerstactiviteiten.  

Lees meer Lees minder

Geniet tussen de feestdrukte door van een heerlijke massage!

Naar onze massagesalon