F.A.Q. - Frequently Asked Questions - Veel gestelde vragen

  - Waar ligt het Hotel van Oranje, Autograph Collection by Marriott®? 

Op ongeveer 30 minuten van Amsterdam en 20 minuten rijden vanaf Schiphol ligt Noordwijk aan Zee, the Beach of Amsterdam! Hier aan de prachtige boulevard, ligt Hotel van Oranje, Autograph Collection by Marriott. Zowel met de auto als het OV is Hotel van Oranje goed te bereiken.  

Plan direct mijn route met de auto 

Naar 9292-OV om mijn reis te plannen

- Zijn honden toegelaten bij Hotel van Oranje, Autograph Collection by Marriott®? 

Honden zijn meer dan welkom bij  Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee zo lang ze tam zijn en aan de lijn. De kosten bedragen €50,- per hond per nacht. Neemt u uw hond mee? Wij stellen het zeer op prijs als u  dit tijdens uw boeking kenbaar maakt zodat wij hier rekening mee kunnen  houden.  

De gemeente Noordwijk heeft een periode ingesteld tussen juni en september waarin honden niet zijn toegestaan op het strand. Meer informatie hierover is te vinden op www.noordwijk.info.

 - Waar kan ik parkeren bij Hotel van Oranje, Autograph Collection by Marriott®? 

Wij hebben een eigen parkeerterrein waar tegen betaling kan geparkeerd worden. Ook kan tegen een meerprijs gebruik gemaakt worden van onze parkeergarage. Het parkeerterrein kost €20,- per dag en de parkeergarage kost €35,- per dag. U kunt ook uw eigen plek zoeken in Noordwijk aan Zee, de parkeer tarieven in zijn als volgt:  Boulevard en Wantveld (9.00 tot 21.00): 1e en 2e uur: € 1,- vervolgens € 2,- per uur
Dagkaarten: € 7,50 per motorvoertuig (bussen/touringcars € 10,-)

 - Kan ik mijn Tesla ook opladen bij Hotel van Oranje?

 Hotel van Oranje heeft in de parkeergarage twee Tesla oplaadpalen tot 11kW. Zoals hierboven beschreven zijn de parkeergarage kosten €35,- per dag per auto. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan tijdig aan dan kunnen wij een plek voor u reserveren. 

 - Kan ik als vaste gast korting krijgen? 

Ja, wanneer u zich inschrijft als Marriott Rewards Member, heeft u recht op kortingen en vele extra’s zoals Late Check-outs, mobile check-in, room upgrades en meer! Om op de hoogte te blijven van onze acties kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 - Ik heb geen diner geboekt, kan dit alsnog? 

Ja dat is mogelijk. U kunt langsgaan bij onze receptie, bellen op +31 (0) 71 367 6869 of een email sturen naar info@hotelvanoranje.nl. Wij zullen voor u een tafel reserveren. 

- Kan ik mijzelf verzekeren voor annuleringen? 

Tegen een geringe vergoeding van € 15,00 per persoon, per reservering, kunt u gebruik maken van onze annuleringsservice en daardoor te allen tijde kosteloos annuleren. In ieder ander geval zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, waarbij de kosten voor een annulering kunnen oplopen tot 100% van de reserveringswaarde. Deze regeling geldt voor reserveringen tot maximaal 10 personen en kunt u tot maximaal drie dagen na het maken van de reservering afsluiten.

 - Is het hotel rookvrij?

Hotel van Oranje is geheel rookvrij, dus ook de hotelkamers. Als u een kamer heeft met een balkon kunt u hier gebruik van maken zolang u de filters netjes opruimt. Buiten het hotel zijn er enkele overdekte plekken aangewezen waar u kunt roken. 

Lees meer Lees minder

Zin in een weekend weg met het hele gezin?

Boek nu ons Family Package