Vorstelijk Voordeel arrangement:

Plan vooruit en ontvang € 25,- hotelcredit per dag vanaf 2 dagen. Zo ontvangt u al €50,- hotel credit bij een tweedaags verblijf of zelfs €125,- bij vijf dagen. Er is geen limiet, voor iedere dag meer krijgt u €25,- meer hotelcredit. Kom genieten aan de kust van Noordwijk aan Zee.

De ruime kamers met flatscreentelevisie bieden ruim plek voor optimale ontspanning. Bovendien vergemakkelijkt de laptopaansluiting en de gratis highspeed Wi-Fi van het hotel, het eventuele werken. De onlangs vernieuwde, riante badkamers zijn voorzien van een ligbad of een inloopdouche en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u zich wenst. Daarnaast beschikken alle Deluxe Rooms over airconditioning en bieden u de keuze uit een mooi land- of zeezicht.


Kortom; Deluxe hotelkamers in Noordwijk aan Zee, bieden alle faciliteiten voor een heerlijk en onbezorgd verblijf. Iedere kamer heeft een prachtig uitzicht op het pittoreske Noordwijk aan Zee of op de schitterende boulevard en het strand. Geniet van luxe en comfort aan het mooiste strand van Nederland.

Lees meer Lees minder

Speciale wensen voor uw diner of op uw kamer?

Geef deze direct door!
massage-upsell-item-1