Summer paradise arrangement:

Verleng uw zomer met een onvergetelijk verblijf bij Hotel van Oranje - Autograph Collection. Plan vooruit en ontvang € 25,- hotelcredit per dag vanaf 3 dagen. Zo ontvangt u al €50,- hotel credit bij een driedaags verblijf of zelfs €100,- bij vijf dagen. Er is geen limiet, voor iedere dag meer krijgt u €25,- meer hotelcredit. Geniet van uw zomer aan de kust van Noordwijk aan Zee.


Deze hotelkamers zijn geschikt voor zowel Business als Pleasure gasten. De ruime kamers met flatscreentelevisie bieden ruim plek voor optimale ontspanning. Bovendien vergemakkelijkt de laptopaansluiting en de gratis highspeed Wi-Fi van het hotel, het eventuele werken. De onlangs vernieuwde, riante badkamers zijn voorzien van een ligbad of een inloopdouche en zijn uitgerust met alle faciliteiten die u zich wenst. Daarnaast beschikken alle Deluxe Rooms over airconditioning en bieden u de keuze uit een mooi land- of zeezicht.


Kortom; Deluxe hotelkamers in Noordwijk aan Zee, bieden alle faciliteiten voor een heerlijk en onbezorgd verblijf. Iedere kamer heeft een prachtig uitzicht op het pittoreske Noordwijk aan Zee of op de schitterende boulevard en het strand. Geniet van luxe en comfort aan het mooiste strand van Nederland.   


Overnacht bij Hotel van Oranje, Autograph Collection en wordt gratis lid van Marriott Rewards. Uw overnachtingen zijn geld waard. Spaar punten die u kunt inwisselen bij ieder aangesloten Marriott hotel wereldwijd. Vraag ernaar bij de receptie.   


Ons personeel staat klaar u een warm welkom te geven bij Hotel van Oranje, Autograph Collection by Marriott. ‘A place to renew’.

Read more Read less

Speciale wensen voor uw diner of op uw kamer?

Geef deze direct door!
massage-upsell-item-1