Hotel van Oranje heeft een arrangement voor u samengesteld om uw vingers bij af te likken! Boek nu September Special en overnacht in een Deluxe Room in het luxueuze Hotel van Oranje, op maar 50 meter van het strand en dineer in Grand Café ’t Elfde Gebod.

Gedurende de hele maand september kunt u volop genieten bij Hotel van Oranje. Tijdens deze hele maand kunt u kiezen voor de September Special. Met dit arrangement krijgt u een overnachting voor twee personen in onze Deluxe Room waar het u aan niks zal ontbreken; een badkamer met bad/douche, flatscreentelevisie en nog veel meer.  

Overdag kunt u goed terecht bij ons subtropisch golfslagbad voor een warme duik, onze fitness met personal training en onze sauna. U kunt er zelfs nog voor kiezen om u te laten masseren. Perfect om lekker relaxed en warm uw dag te spenderen. U kunt hier uiteraard ook genieten van een hapje of een drankje aan onze poolbar.   

‘s Avonds wordt u een overheerlijk twee-gangenmenu aangeboden bij Grand Café ’t Elfde Gebod. Met elementen uit een eeuwenoude kerk heeft dit restaurant een uniek karakter. Gezelligheid, glas in lood, biechthokjes, meubilair van oud hout en een dak van koepelvormig glas. De perfecte plek om echt even samen te zijn en te genieten van onze seizoensgebonden gerechten.  

De volgende ochtend hebben onze medewerkers een uitgebreid ontbijt voor u klaargemaakt. Om uw verblijf af te sluiten, kunt u samen met uw gezelschap proosten met een glas Champagne.  

U kunt gebruik maken van de September Special vanaf €169,- op basis van 2 personen. U kunt dit arrangement boeken van 1 tot 30 september en u kunt de kamer reserveren tot 20 december.   

Lees meer Lees minder

Maak uw verblijf compleet met een heerlijke massage!

Naar Beauty Oranje!