Een uniek en avontuurlijk dagje tussen de 800 verschillende soorten tulpen beleefd u bij de Keukenhof! Om uw belevenis onvergetelijk te maken biedt Hotel van Oranje u een geweldig Keukenhof arrangement!

Onder alle Keukenhof arrangementen is Hotel van Oranje veruit de mooist gelegen van allemaal. Tijdens de bloei van de bloembollen is deze streek één van de meest kleurrijke ter wereld. Vanuit Hotel van Oranje is de Keukenhof uitstekend per fiets of auto te bereiken en kunt u onderweg genieten van de prachtige bollenvelden.

Fluistervaren rondom Keukenhof

Heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen geruisloos door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor mooie foto’s!

Tulpomania

Het verhaal van de tulp is indrukwekkend. Bollen die goud waard waren, diefstal en een bergbewoner die zich thuis voelt in het Nederlandse klimaat. Maar ook is er het verhaal van de zwarte tulp en zijn er beroemdheden die hun eigen tulp kregen. Deze verhalen zijn te vinden in de tentoonstelling Tulpomania in het Juliana Paviljoen.

Geniet met volle teugen van de vele leuke activiteiten in dit prachtig bloemenparadijs zoals de spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en nog veel meer geweldige evenementen. Dutch Design is verwerkt in het bloembollenmozaïek, een van de hoogtepunten in het themajaar. Daarnaast zijn de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van Dutch Design. Ook twee van de inspiratietuinen zijn aan het thema gewijd: de Mondriaantuin met zijn primaire vierkante kleurvlakken wordt een trekpleister het internationaal publiek..

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest. Klim op de avontuurlijke toestellen en zweef door de lucht op de kabelbaan. De dieren in de kinderboerderij willen graag met je knuffelen. Je kunt zeker uit je bol gaan bij de Keukenhof! Het thema van 2017 in de Keukenhof is “Dutch Design”. We kijken ernaar uit om uw bezoek aan de Keukenhof onvergetelijk te maken!

Kaarten inclusief

Het arrangement is bovendien inclusief 2 toegangstickets voor het Keukenhof. Door het boeken van het Keukenhofarrangement bij Hotel van Oranje hoeft u hierdoor niet te wachten in de lange rijen voor de kassa, maar kunt u ontspannen genieten van dit bijzondere evenement.

U kunt nu alvast boeken voor 2018!

Lees meer Lees minder

Geniet na een prachtige dag bij de keukenhof van een heerlijk diner

Naar onze restaurants