Een uniek en avontuurlijk dagje tussen de 800 verschillende soorten tulpen beleefd u bij de Keukenhof! Om uw belevenis onvergetelijk te maken biedt Hotel van Oranje u een geweldig Keukenhof arrangement!

Onder alle Keukenhof arrangementen is Hotel van Oranje veruit de mooist gelegen van allemaal. Tijdens de bloei van de bloembollen is deze streek één van de meest kleurrijke ter wereld. Vanuit Hotel van Oranje is de Keukenhof uitstekend per fiets of auto te bereiken en kunt u onderweg genieten van de prachtige bollenvelden.

Fluistervaren rondom Keukenhof

Heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen geruisloos door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 60 minuten en staat garant voor mooie foto’s! Dit kunt u reserveren via de website van keukenhof.

Kaarten inclusief

Het arrangement is inclusief 2 toegangstickets voor het Keukenhof. Door het boeken van het Keukenhof arrangement bij Hotel van Oranje hoeft u hierdoor niet te wachten in de lange rijen voor de kassa, maar kunt u ontspannen genieten van dit bijzondere evenement.

Nu ook mogelijk in combinatie met een helikoptervlucht!

Wil u uw overnachting helemaal compleet maken? Boek nu het Keukenhof arrangement in combinatie met een helikoptervlucht boven de bloembollenvelden en beleef de prachtige kleuren vanuit de lucht. Benieuwd naar deze unieke belevenis, bel dan naar 071 367 6815 of mail naar reservations@hotelsvanoranje.nl voor meer informatie. 

Lees meer Lees minder

Geniet na een prachtige dag bij de keukenhof van een heerlijk diner

Naar onze restaurants
diner-class-upsell-item