Het Exactly Like Nothing Else arrangement is de signature van Hotel van Oranje, Autograph Collection. Geniet van pure luxe in onze Executive Terrace Suite welke voorzien is van een prachtig terras met zicht op het mooie strand en de Noordzee. Op uw kamer zult u bij binnenkomst meteen merken dat u in het meest luxueuze hotel van Nederland bent.

Er staat een heerlijke fles Louis Roederer Cristal Champagne voor u klaar met een schaal heerlijke verse, met chocola overgoten aardbeien ernaast. Geniet ook van andere services zoals andere lekkernijen of verse bloemen op uw kamer. Natuurlijk kunt u gebruik maken van onze roomservice en zorgen wij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Hierna begint het arrangement pas echt! U wordt naar Amsterdam gebracht waar u ontvangen wordt bij het Schiphol VIP deck. Vervolgens komt het hoogtepunt van het arrangement: een schitterende helikoptervlucht van een uur over Amsterdam en de prachtige uitgestrekte bollenvelden waar onze regio wereldberoemd voor is. Tijdens deze vlucht zal het u tevens aan niets ontbreken qua drinks & bites.

Na de landing staat uw vervoer terug naar het hotel natuurlijk klaar. Eenmaal aangekomen in het hotel, kunt u op uw eigen terras genieten van het schitterende uitzicht over de Noordzee, waar een prachtige zonsondergang zorgt voor schilderachtige gekleurde luchten. Terwijl u op het terras geniet van het prachtige uitzicht, wordt een heerlijk zevengangen amusediner, natuurlijk met de lekkerste bijpassende wijnen geserveerd door uw eigen butler.

Daarna kunt u natuurlijk in één van onze bars of in onze Beachclub terecht voor een lekker drankje om de dag af te sluiten alvorens uw heerlijke, riante bed in te duiken. De volgende dag kunt u genieten van een vorstelijk ontbijt. Dit wordt natuurlijk door onze roomservice bij u in de suite geserveerd.

Kort gezegd is dit arrangement een ervaring die u nergens anders kunt vinden, oftewel Exactly Like Nothing Else!


Lees meer Lees minder

Speciale wensen voor uw diner of op uw kamer?

Geef deze direct door!