Relax en ontspan met het beauty arrangement

Kom helemaal tot rust met het beauty arrangement. Met dit arrangement krijgt u een gezichtsbehandeling of een massage naar keuze van 45 minuten bij Beauty Oranje op basis van twee personen. Overnacht in een van onze Superior Deluxe Kamers en geniet de volgende ochtend van een vorstelijk ontbijtbuffet. Tevens beschikken de Hotels van Oranje over een heerlijk subtropisch golfslagbad en sauna’s met diverse faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van mag maken.


Beauty Oranje is een schoonheidssalon gevestigd in Hotel van Oranje, gelegen in Noordwijk aan Zee. De schoonheidssalon biedt u een verscheidenheid aan behandelingen. Beauty Oranje werkt uitsluitend met de beste producten waaronder La Prairie, Yves Saint Laurent en Thalgo voor het beste resultaat.


Of het nu gaat om een intensieve sportmassage of een ontspannende hotstone massage, de top masseurs van Beauty Oranje bieden u een ontspannende behandeling op maat. Uw wensen staan centraal in gedurende de hele behandeling. Verdere informatie kunt u vinden op onze pagina massages.


Komt u voor ontspanning, reiniging van de huid of het zichtbaar vervagen van rimpels en lijntjes? Beauty Oranje heeft alles in huis voor de meest effectieve behandelingen. Lees meer hier over op onze gezichtsbehandelingen pagina.

Lees meer Lees minder

Speciale wensen voor uw diner of op uw kamer?

Geef deze direct door!
executive-upsell-item-34