Samen met u organiseren wij uw trouwdag en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Onze ervaren eventmanagers kunnen voor u de aankleding van de locatie, de muziek en de bruidstaart en catering verzorgen. Maar u kunt er ook voor kiezen uw hele dag zelf te organiseren, wij zijn er dan ook om u te ondersteunen.

Hotel van Oranje, Autograph Collection® en Beachclub O. zijn beiden officiële trouwlocaties dus u kunt uw ceremonie, receptie, diner en feest op deze locatie organiseren. Dit betekent dat u niet tussendoor hoeft te reizen op uw trouwdag, en u meer tijd overhoud over voor leuke dingen zoals bijvoorbeeld een professionele fotoshoot. U kunt kiezen om uw bruiloft bij Hotel van Oranje of Beachclub O. te organiseren, maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van beide locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld de ceremonie en diner in het hotel organiseren, waarna u slechts de boulevard over hoeft te steken naar Beachclub O. waar het feest losbarst. 

U kunt de dag ontspannen beginnen met een ontspanningsmassage en beautybehandeling bij Beauty Oranje. Laat vervolgens uw bruidskapsel en make-up verzorgen door Hairstudio & Beauty Oranje. Ons professionele team maakt u de mooiste bruid.

Maak uw trouwdag compleet met een huwelijksnacht in een van onze super luxe suites. Ontwaak de volgende dag met prachtig uitzicht op zee en een luxe ontbijt op bed. Uiteraard bieden wij u een speciale prijs op uw bijzondere dag. Ook uw huwelijksgasten kunnen voor een voordelige prijs blijven slapen in het hotel. Zo hoeft niemand ’s avonds na uw knalfeest nog naar huis te rijden en kan de prosecco of Champagne rijkelijk vloeien.

Hoe groot of klein u het ook wil vieren, de mogelijkheden zijn eindeloos. De zalen in Hotel van Oranje zijn flexibel en Beachclub O. kan vergroot worden de grootste evenementenlocatie met een capaciteit van 1500 personen. Voor een kleinere bruiloft kunt u bijvoorbeeld Beachclub O. ook voor een gedeelte afhuren vanaf 10 personen. Voor meer informatie over trouwen bij Beachclub O. kunt u hier klikken. 

Lees meer Lees minder

Uw huwelijk helemaal compleet maken?

Boek de perfecte Suite!