Hotel van Oranje, Autograph Collection® en Beachclub O. zijn beiden officiële trouwlocaties. Dit betekent dat u uw ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie kunt organiseren. U hoeft dus niet tussendoor te reizen op uw huwelijksdag en u houdt daardoor meer tijd over voor leuke dingen zoals een professionele fotoshoot op het prachtige strand van Noordwijk aan zee.

Door uw bruiloft door organiseren bij Hotel van Oranje kunt u gebruik maken van de verschillende locaties die Hotel van Oranje te bieden heeft. Laat uw bijvoorbeeld gasten verwelkomen door onze gastheren en gastvrouwen van Beachclub O. met een heerlijk drankje en petit-fours speciaal gemaakt met jullie initialen. Hierna lopen ze door naar het met zon overgoten VIP-terras en nemen zij plaats om jullie trouwceremonie te laten beginnen. Hier zullen jullie elkaar dan vervolgens onder een strak blauwe hemel aan de zee het Ja-woord geven.

Na de ceremonie snijden jullie samen de bruidstaart aan in de Beachclub, die van tevoren door onze eigen patissier is gemaakt en wordt door onze gastheer/gastvrouw de Champagne ontpopt, zodat jullie samen met alle vrienden en familieleden kunnen proosten op jullie huwelijk! 

Vervolgens is er, terwijl uw gasten genieten van borrelhapjes en een drankje, een mooi moment om uw huwelijksfoto’s te nemen op het prachtige strand waarover Noordwijk beschikt. Ondertussen zijn onze koks van restaurant DUTCH! druk bezig met het voorbereiden van uw heerlijke 3-gangen diner. 

Rond de klok van half 9 zullen langzaamaan uw avondgasten arriveren en worden zij door onze gastheer van de avond begeleid naar de feestzaal. Hier staat de DJ achter zijn draaitafel om er een onvergetelijk feest van te maken. Tijdens het feest loopt ons personeel rond met lekkere bites en late night snacks voor u en uw gasten. 

Na het feest kunt u direct in de lift stappen naar uw prachtige huwelijkssuite waar u uw eerste nacht als getrouwd stel door kunt brengen met uitzicht over het strand en de Noordzee.

Dit alles op één locatie!

Lees meer Lees minder

Geen wens is te gek, wij bieden onbegrensde mogelijkheden!

Neem direct contact op met onze eventmanagers