Uw huwelijk is niet compleet zonder perfecte afsluiting in een van de meest luxe plekken in Noordwijk, uw huwelijksnacht! Een kingszise bed, een ruime badkamer met uitzicht op de Noordzee en champagne bestellen bij roomservice. Het is allemaal mogelijk in de Executive Terrace Suites. Een romantische overnachting in een van de suites van Hotel van Oranje maakt uw trouwdag onvergetelijk. De volgende ochtend geniet u uiteraard van een luxe ontbijt op bed terwijl u samen nog kunt nagenieten van uw perfecte dag.


Voor uw huwelijksnacht bieden onze exclusieve suites u maar liefst 60 m² aan pure luxe. In deze suite ontbreekt het u werkelijk aan niets en wordt er aan al uw wensen gedacht. De badkamer heeft een ruime, luxueuze inloop-regendouche, dubbele wastafel en een riant ligbad. Alle faciliteiten zijn er op berust, om u een zo ontspannen en fijn mogelijk verblijf te bieden. Om het plaatje compleet te maken, beschikt u over een enorm dakterras van maar liefst 25 m². Ontbijt in de zon onder het genot van een feestelijk glas champagne terwijl u uitkijkt over de ruisende Noordzee. 

Uiteraard bieden wij u een speciale prijs voor onze suites wanneer uw bijzondere dag bij ons georganiseerd is. Ook uw gasten kunnen in Hotel van Oranje overnachten tegen een speciaal tarief. Dan hoeft niemand naar huis te rijden na een knalfeest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Hotel van Oranje heeft alles in huis uw huwelijk tot in de puntjes te verzorgen. Laat u verwennen in de Beauty Oranje met speciale behandelingen, een bruidskapsel in de Hairstudio Oranje en bruids make-up in de salon. Maak een bruiloftplanning met zonnebank, proef kapsels, proef make-up, behandelingen voor een verzorgde huid en afspraken met de eventmanager om alles goed te laten verlopen. Wij ontzorgen, zodat jullie genieten! 

Lees meer Lees minder

Plan uw perfecte bruiloft met onze eventmanager!

Neem direct contact op!
wedding-upsell-item-1