Wilt u een groot galadiner organiseren voor al uw gasten of medewerkers? Hotel van Oranje heeft de beschikking over verschillende banquetzalen met een capaciteit van tot wel 1500 personen waar u uw galadiner kunt organiseren.

Na een dag van vergaderen is er niks lekkerder dan heerlijk dineren met al uw collega’s. Na uzelf even opgefrist te hebben, hebben onze Banqueting medewerkers ervoor gezorgd dat de zaal is voorbereid en de tafels prachtig zijn ingedekt. Ondertussen, wanneer u en uw gezelschap alvast aan tafel plaatsnemen is ons keukenbrigade hard aan het werk om voor u een heerlijk diner op tafel te zetten. Terwijl u geniet van alle geserveerde gerechten lopen onze gastheren en gastvrouwen rond om u te voorzien van verschillende nationale en internationale dranken. 

Na uw dessert blijft u nog even natafelen en gaat u na een wederom enerverende dag naar uw hotelkamer om daar de nacht door te brengen.  

Wintertuin 

De hoge plafonds, grote ramen en schitterende kroonluchters die in de wintertuin hangen maken deze zaal perfect voor uw galadiner. Doordat de belichting in de zaal helemaal naar uw eigen wens kan worden ingesteld, kunt u de kleur van uw eigen bedrijfslogo door de lichten laten schijnen, waardoor de wintertuin helemaal persoonlijk kan worden gemaakt. Voor een presentatie tijdens het diner kan er een podium worden geplaatst met prachtige schermen en geluidsinstallaties van hoge kwaliteit. 

Balzaal 

De chique, koninklijke muurbekleding in de balzaal samen met de schitterende kroonluchters maken de balzaal tot een prachtige zaal voor een galadiner. Net als in de Wintertuin kan de belichting naar wens worden ingesteld in de kleuren van uw eigen bedrijfslogo. 

Beachclub O. grootste evenementenlocatie

Direct gelegen aan het prachtige strand van Noordwijk, biedt Beachclub O. u en uw gasten een stijlvolle en moderne atmosfeer. Het custom-made meubilair, de trendy paden en ons identieke witte decor smelten samen tot de perfecte setting voor rust en plezier. De combinatie van Beachclub O. zijn adembenemende uitzicht, hippe interieur design, eerste klas service en heerlijke gerechten maken Beachclub O. het voorbeeld van wat een Beachclub moet zijn.        

Charity galadiners 

Ook bieden de Hotels van Oranje de uitgelegen mogelijkheden voor een Charity galadiner. Niets is mooier dan je inzetten voor een goed doel. Zo denken wij er ook over bij de Hotels van Oranje. Wij zetten ons regelmatig in bijvoorbeeld IT4kids, Quality of life en Spieren voor Spieren. 

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op