Met uw gezelschap besloten dineren? Voor meer beslotenheid en privacy of voor simpelweg meer ruimte, bieden wij een aantal ruime, sfeervolle dinerlocaties in het hotel aan. Wij kunnen voor uw groepsdiner of -lunch een op maat gemaakt menu samenstellen.

In onze privé villa Het Witte Huis heeft u de beschikking over ‘De Herenkamer’ en ‘De Salon’. Hier kunt u in alle rust en luxe met maximaal 18 gasten dineren. De Tuinkamer, het zonnige terras én de binnentuin staan uiteraard tot uw beschikking. Geniet van uw eigen huiskamer, de prachtige dinerruimte en de besloten achtertuin, die uitermate geschikt is voor Live Cooking-diners. Of boek Het Witte Huis voor Champagnerecepties op het privé terras met zeezicht.
Het Witte Huis brengt een rijke geschiedenis en vele bijzondere verhalen met zich mee. Zo heeft Koning Willem-Alexander hier regelmatig privé diners en heeft Louis van Gaal hier zijn contract bij Manchester getekend. Ook hebben de Chinese President en ex-President Barack Obama vergaderd en gedineerd in Het Witte Huis. Alleen de meest exclusieve meetings en diners vinden plaats in Het Witte Huis.  

De Hermitage salon is gelegen naast restaurant DUTCH!. Deze sfeervolle privé ruimte voor maximaal 50 personen heeft een eigen zeezijde terras, een openhaard en een sfeervolle boekenkast. Deze ingrediënten zorgen voor de ideale locatie voor privé diners, gezellige wijnproeverijen of een belangrijke presentatie tijdens uw diner. Proef de beste ingrediënten van Hollandse bodem, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen uit onze wijncollectie in restaurant 

DUTCH!. ‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ zo laat de keuken van DUTCH! zich omschrijven. De unieke ligging van restaurant DUTCH! pal aan het strand van Noordwijk , maakt ons restaurant ‘the place to be’. 

In onze Beachclub O. kunt u in de Strandzaal rustig met uw eigen selecte groep dineren. Geniet van uitzicht op het strand en de Noordzee vanuit een sfeervolle kamer inclusief een prachtig VIP-terras gescheiden van de Beachclub. 

Naast Het Witte Huis en De Hermitage Salon is het ook mogelijk om bij beschikbaarheid onze overige restaurants exclusief af te huren voor u en uw gezelschap of een diner te organiseren in een van onze banquetzalen of Beachclub O.  grootste evenementenlocatie!

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op