Wilt u gezellig dineren met uw gezin, een uitgebreid diner hebben met al uw vrienden en familie ter ere van uw verjaardag of heeft u na een lange dag vergaderen trek en behoefte aan wat ontspanning? Hotel van Oranje heeft de beschikking over vijf prachtige dinerlocaties, waar u samen met uw gezelschap heerlijk kunt genieten van de door ons professionele keukenbrigade bereide gerechten.

Dankzij de vijf verschillende restaurants heeft u bij Hotel van Oranje de keuze uit vijf verschillende menukaarten en restaurant settingen. In Grand Café ’t Elfde Gebod kunt genieten van de unieke elementen uit een oude kerk uit het Zuiden van Nederland. Hier bent u omgeven door biechthokjes, glas in lood ramen en andere sensationele elementen. U kunt hier genieten van heerlijke seizoen specials en spannende menucombinaties. 

Steakhouse De Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar u met de hele familie geniet van de beste gerechten en het meest vriendelijke personeel. In Steakhouse De Harmonie bieden wij u heerlijke perfect gegaarde Noordwijkse kogelbiefstuk, spareribs, gegrilde tonijn, de enige échte Marriott Burger en nog vele andere gerechten. 

Oriento serveert tongstrelende gerechten geïnspireerd op de Aziatische keuken. Hier laat u zich meenemen in een reis langs diverse Aziatische landen en geniet van deze culinaire belevenis. In Oriento behoort u zich vrij te voelen om te genieten van alle Oosterse belevingen op uw manier met tot in de puntjes verzorgde gastvrijheid. Ervaar de magie van ‘Asian Inspired Cuisine’! 

Voor de beste gerechten met ingrediënten van Hollandse bodem, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen uit onze wijncollectie gaat u naar restaurant DUTCH!. In dit prachtige restaurant kunt u meekijken terwijl uw gerechten worden bereid aan tafel of in de open keuken waarover restaurant DUTCH! beschikt.  

Waan uzelf op Ibiza in onze eigentijdse Beachclub O. Op het prachtige zonovergoten terras aan het strand geniet u in de zomer van de lekkerste gerechten. Ook binnen in onze Beachclub O. geniet u 365 dagen per jaar van verse, zelfgemaakte tagliatelle met de gegrilde Scampi Giganti samen met een heerlijk glas Champagne.

Lees meer Lees minder

Wilt u niet meer naar huis hoeven rijden na het eten?

Boek een overnachting!