Beachclub O. heeft met zijn chique en toch hippe sfeer eindeloze mogelijkheden voor aan- en inkleding van uw event. Wilt u een seated dinner met alles erop en eraan in de grootste evenementenlocatie? Komt voor elkaar! Liever een gezellige en levendige walking dinner? Gaan we regelen! Van bedrijfsfeesten en zakelijke events tot feesten en diners voor zeer grote groepen. Personal branding, een rode loper of een ballonnenboog. Beachclub O. grootste evenementenlocatie staat volledig in het teken van uw wensen! 

Dineer met prachtig uitzicht op het mooiste strand van Nederland en de Noordzee en geniet van de open ruimte met natuurlijk daglicht. Met Hotel van Oranje op steenworp afstand hoeft u niet naar huis te rijden, maar kunt u borrelen en feesten tot in de vroege uurtjes. Beachclub O. is de perfecte locatie voor een feestelijke borrel voor zowel grote groepen als een klein gezelschap. 

Seated dinner

Onze chefs sloven zich graag uit om u de meest smaakvolle en culinaire dinercreaties voor te schotelen. Geniet samen met uw gasten aan tafel van overheerlijke gerechten. Van bijzondere seizoenssmaken van onze eigen Hollandse kust tot buitenlandse specialiteiten. Tien, honderd of duizend personen, in Beachclub O. grootste evenementenlocatie kan het allemaal! 

Walking dinner

Meer behoefte aan een levendige en gezellige walking dinner? Beachclub O. grootste evenementenlocatie biedt hiervoor ruimte tot wel 1500 personen! Op deze manier komen uw gasten op een gezellige manier met elkaar in contact, omdat zij niet de hele avond aan een tafel zitten. Bij ons is een walking dinner een bijzonder diner waarbij verschillende, kleine gerechten een menu vormen. Een culinaire beleving en een lust voor het oog! De aankleding, decoratie en muziek, geheel naar uw wensen en ideeën, maken het evenement compleet. 

Wilt u meer informatie over Beachclub O. grootste evenementenlocatie? Vraag een offerte aan en onze ervaren eventmanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Lees meer Lees minder

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op
5-bco-xxl-buiten-detail-0-0