Uw doel is om een nieuw product of nieuwe boodschap te promoten op een unieke en onvergetelijke manier. Wij organiseren samen met u een productpresentatie die uw gasten een beleving en blijvende herinnering aan het evenement en uw merk meegeeft.

Breng uw merk tot leven met een uniek event. Hotel van Oranje is de perfecte locatie en organisator voor een promotioneel event. Wij voegen beleving toe door het integreren van een thema in het event door middel van eten en drinken, visuele aspecten, geluid en indeling van de ruimte. 

Hotel van Oranje biedt eindeloze mogelijkheden voor promotionele events, met 32 meetingzalen met een capaciteit van 10 tot 1750 personen is er genoeg ruimte. Daarnaast zijn er nog andere unieke locaties die goed gebruikt kunnen worden voor een promotioneel event zoals ons zwembad en Beachclub O.. 

Onze ervaren eventmanagers organiseren voor u het meest originele event. U kunt het zo gek niet bedenken of wij voeren het voor u uit. Zo is het mogelijk in Hotel van Oranje een car launch te organiseren doordat wij beschikken over een autolift die toegang geeft tot onze grootste plenaire zaal. Ook is het mogelijk een modeshow te organiseren in onze Wintertuin, maar denkt u ook eens aan een modeshow in het zwembad, waarbij de catwalk over het water heen gebouwd is. 

Uw promotioneel event krijgt de allure en spanning die nodig is dankzij de beste licht en geluidsinstallaties. Ook kunnen wij video’s projecteren op objecten of grote schermen. 

Na de presentatie van uw product is het tijd om het feest los te laten barsten. De overgang naar het feest kan op een bijzondere en originele manier worden aangegeven door bijvoorbeeld balonnen uit het plafond te laten vallen terwijl de DJ of live band begint met spelen. 

Aan culinair aanbod is geen gebrek met ons team van chefs dat klaarstaat voor u en uw gasten. Bij een bijzonder event horen bijzondere gerechten en dranken. Het culinair aanbod wordt aangepast op uw thema en wordt geïntegreerd in het event om beleving toe te voegen.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2