Wilt u binnen een korte tijd een specifieke output ontwikkelen. Dit wilt u in alle rust doen met zo min mogelijk afleidingen. Wij organiseren voor u een meeting waar u effectief kunt samenwerken zonder afleidingen met alle tools en gadgets die u nodig heeft. Hotel van Oranje biedt de rust en ruimte die nodig is om effectief door te werken.


Off-site meetings bieden de unieke mogelijkheid voor intense samenwerking om een kritieke taak te voltooien. Hotel van Oranje is de perfecte locatie en organisator voor meetings met produceren als doel. De rustige en luxueuze ambiance biedt veel inspiratie en mogelijkheden tot nieuwe inzichten. Daarnaast is de kust een plek waar veel inspiratie wordt opgedaan, u geniet van de frisse lucht en ruimte terwijl u aan het werk bent. 

Hotel van Oranje verbeterd de productiviteit door afleidingen te beperken en de dynamiek binnen het team te optimaliseren. Onze locatie biedt u een rustige en inspirerende omgeving waarbij de indeling van de ruimte, het eten en drinken en de tools en gadgets allemaal uw doel ondersteunen: de voltooiing van een taak. 

Vaak hebben meetings met produceren als doel een klein aantal deelnemers. Er kan dus bijvoorbeeld worden gekozen voor een van onze zalen met zeezicht en een privé balkon om tussendoor even uit te waaien en te genieten van frisse lucht. Verder kan een gedeelte van Beachclub O. exclusief worden afgehuurd voor uw meeting. Wij voorzien u dan van alle audiovisuele apparatuur. Laat u niet alleen inspireren door de natuurlijke omgeving, maar ook op culinair gebied. Onze chefs staan voor u klaar om u culinair te laten genieten en bereiden voor u een op maat gemaakt aanbod. Aan de hand van uw dagprogramma en het einddoel wordt een culinair aanbod samengesteld dat aansluit bij uw wensen. 

Na een succesvolle werkdag geniet u samen met uw collega’s of partners in een informele sfeer van de lekkerste culinaire gerechten en een glas prosecco of champagne.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2