Wilt u uw nieuwe ideeën delen of nieuwe mensen ontmoeten. Dit doet u natuurlijk het liefst onder het genot van goed eten en drinken. Wij organiseren voor u een netwerkevent op maat in een luxueuze, comfortabele omgeving die bevorderlijk is voor persoonlijke en echte interacties.

Mensen samenbrengen om interacties te laten ontstaan is complexer geworden in de huidige digitaal georiënteerde maatschappij. Toch begrijpen wij dat u met uw collega’s of partners samen wil komen tijdens een netwerkevent om nieuwe relaties op te bouwen en bestaande relaties sterker te maken. Ons doel is dan ook om natuurlijke interacties te bevorderen door middel van de inrichting van de ruimte, en het inzetten van tools en gadgets om online sociale interactie te vergemakkelijken.

Natuurlijk is netwerken een stuk fijner onder het genot van lekkere hapjes en dranken. Wij voorzien u en uw gasten tijdens uw netwerkevent van luxe hapjes en drankjes. Wij passen het culinair aanbod aan op uw wensen. Is het een netwerkevent tussen meetings of presentaties door? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze overheerlijke koffie en thee met luxe patisserie. Of juist voor smoothies en gezonde snacks die het energielevel van uw gasten verhogen, dan kunnen zij de rest van de dag met frisse energie tegemoet. 

Voor een netwerkevent ’s avonds of na een dag meetings kunt u kiezen voor een ander culinair aanbod. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een Gin & Tonic bar, Champagne en oester meisjes die uw gasten voorzien van de beste kwaliteitsproducten met een glimlach. Uw gasten kunnen ontspannen en hun ideeën in een informele setting uitwisselen. Onze ervaren medewerkers zijn inzetbaar op veel verschillende manieren. Zij zijn er om uw gasten te voorzien van de lekkerste culinaire gerechten tijdens het netwerken.

Hotel van Oranje biedt zowel als locatie als organisator vele mogelijkheden voor netwerkevents, van klein tot groot. Laat ons van uw netwerkevent een beleving maken die men niet snel zal vergeten.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2