Belangrijk voor uw organisatie is het genereren van nieuwe ideeën en ontwikkelen van nieuwe manieren van denken. Wij organiseren voor u een brainstormsessie op maat waarbij de deelnemers geïnspireerd en getriggerd raken.

Mensen zijn het meest bereid hun gedachten en brainstorm te delen wanneer zij zich op hun gemak voelen. Wij bevorderen een gevoel van welzijn en creativiteit door het bieden van een gezellige en ontspannen omgeving. De rust en ruimte die Hotel van Oranje en het strand van Noordwijk bieden zijn hele belangrijke factoren voor een geslaagde brainstormsessie. 

Hotel van Oranje biedt vele mogelijkheden voor brainstormsessies en andere creatief georiënteerde bijeenkomsten. Voor een kleinere groep mensen zijn onze meeting zalen met 84 inch ‘Interactive Touchscreens’ ideaal voor bijvoorbeeld een gezamenlijke wall-session. U kunt kiezen voor een meeting zaal met zeezicht en uw eigen privé balkon waar u tussendoor pauzes kunt houden onder het genot van vers bereidde gezonde snacks. Voor een grotere groep is bijvoorbeeld onze Wintertuin om te bouwen tot een creatieve werkplaats waarbij de deelnemers hun ideeën visueel kunnen weergeven op daarvoor bestemde muren. U kunt kiezen voor een set up waarbij de deelnemers in kleine groepjes samen werken of om iedereen vrij samen te laten werken. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een set up waarbij overal bean bags liggen waar men vrij plaats kan nemen. 

Maar denkt u ook eens aan een niet traditionele werkplek zoals onze Beachclub O.. Deze omgeving stimuleert creatief denken en met mooi weer kan ook buiten op onze VIP terassen worden gewerkt. Wij huren de beachclub of een gedeelte hiervan exclusief voor u af en richten deze naar uw wensen in. Ook audiovisuele apparatuur wordt in Beachclub O. verzorgd. 

Laat uzelf ook op culinair gebied inspireren en verrassen door onze chef-koks die voor u een op maat gemaakt menu klaarmaken die past bij uw doel en wensen.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2