Wilt u uw medewerkers of collega’s van nieuwe informatie voorzien of om hen nieuwe vaardigheden te laten verwerven? Wij organiseren voor u een bijeenkomst waarbij u effectief uw boodschap kunt overbrengen en de deelnemers direct kunnen ontdekken, reflecteren en toepassen wat zij zojuist geleerd hebben.

Hotel van Oranje biedt vele mogelijkheden voor bijeenkomsten waarbij het presenteren van nieuwe informatie of verwerven van nieuwe vaardigheden centraal staat. Wij laten uw deelnemers zich op hun gemak voelen door een comfortabele set up en inspireren hen om zo veel mogelijk te leren door het integreren van handige tools en gadgets. Door onze wintertuin samen te voegen met nog drie andere meetingzalen en onze Imperial bar creëren wij één grote open ruimte. Hier kunnen bijvoorbeeld meerdere stations worden geplaatst waar nieuwe producten of ideeën tentoongesteld en uitgelegd kunnen worden. Daarnaast kunnen er ook nog break-out zalen worden ingezet om workshops of presentaties te geven. 

Zeker wanneer er een grote (internationale) groep meerdere dagen bij elkaar komt is Hotel van Oranje de perfecte locatie, met 32 meetingzalen en 18 boardrooms is er genoeg ruimte. En met vier restaurants en een luxe beachclub kan er iedere avond op een andere locatie gedineerd worden. Er is dus geen noodzaak om de locatie te verlaten waardoor de groep meer samen blijft, er sneller relaties worden opgebouwd en er kan worden gefocust op de inhoud van de bijeenkomst. 

Beleving toevoegen is ook bij presentaties en workshops erg belangrijk. De unieke locaties binnen Hotel van Oranje en de ervaren eventmanagers zijn twee belangrijke ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst waar de beleving van uw gasten centraal staat. 

Ook voor kleinere presentaties of workshops is Hotel van Oranje een perfecte locatie. Onze zalen beschikken over een 84 inch ‘Interactive Touchscreen’ en hebben draadloze presentatie mogelijkheden. U kunt ook een workshop organiseren in onze Beachclub O., een voor u exclusief afgehuurd gedeelte van de beachclub wordt dan ingericht naar uw wensen en ook hier verzorgen wij de audiovisuele apparatuur voor u. Verder is het mogelijk om workshops te combineren met teambuildingactiviteiten op het strand of in een van onze zalen. 

Culinair genieten tijdens en na uw presentaties en workshops maakt uw dag compleet. Ons team van chef-koks bereiden graag de lekkerste snacks en maaltijden voor u.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2