Uw doel is om door middel van een zinvolle dialoog tot een besluit te komen. Wij organiseren voor u een meeting waarin u effectief kunt vergaderen of brainstormen in een set up die past bij uw wensen.

Mensen samenbrengen om beslissingen te maken is complexer geworden in de huidige digitaal georiënteerde maatschappij. Toch begrijpen wij dat u samen met uw collega’s of partners samen wil komen om effectief te vergaderen en uw relaties sterk te houden. In de luxueuze ambiance aan de kust voelt u zich meteen ontspannen en kunt u zich focussen op de inhoud van uw meeting en uw collega’s of partners. 

Hotel van Oranje biedt vele mogelijkheden voor effectieve meetings. Zo kunt u bijvoorbeeld vergaderen in een van onze meeting zalen met uitzicht op de Noordzee met een privé balkon, of brainstormen in een exclusief voor u afgehuurd gedeelte van Beachclub O.. Wij verzorgen voor u alle audiovisuele apparatuur zodat u zich kunt focussen op de inhoud van uw meeting. Onze zalen beschikken over een 84 inch ‘Interactive Touchscreen’ en hebben draadloze presentatie mogelijkheden. Ook kunnen wij voor extra voorzieningen zorgen zoals elektronische gadgets of andere tools die uw meeting zouden kunnen vergemakkelijken. Onze chef-koks voorzien u van gezonde snacks die het energie level verhogen, zodat u zich de hele dag kunt blijven focussen. Aansluitend aan een vergadering met succesvolle uitkomst kunt u culinair komen genieten in een van onze vijf restaurants. 

Uw meeting bij Hotel van Oranje staat gegarandeerd voor succes. Geniet tussen het vergaderen door van de frisse lucht op uw privé balkon of op het terras van Beachclub O.. U kunt uw meeting ook combineren met teambuildingactiviteiten op het strand of binnen in een van onze zalen onder leiding van één van onze partners.

Lees meer Lees minder
rewarding-events-upsell-item-2