Kom met de hele familie naar Hotel van Oranje voor de leukste strandvakantie aan de Nederlandse kust! Of u nu voor een week naar het hotel komt, of gewoon een weekendje er tussenuit wilt. Bij Hotel van Oranje is uw verblijf voor het hele gezin een feest! Het Familie arrangement is het leukste arrangement voor het hele gezin. Kinderen worden bij Hotel van Oranje als zeer belangrijke kinderen ontvangen en hebben de tijd van hun leven aan zee! Terwijl zij zich eindeloos vermaken op het strand, in het zwembad of, tijdens de schoolvakanties, in ons Kids Castle, geniet u van uw welverdiende rust.

Aqua & Sauna Oranje heeft zonder twijfel het leukste zwembad van Noordwijk aan Zee en omstreken. Ideaal voor kinderen, vanwege het unieke golfslagbad. Eens per kwartier wordt het zwembad een woeste zee vol golven en vertier. Geloof ons, uw kind wil nooit meer naar huis! Onder het zwembad vindt u onze heerlijke sauna’s, waar u in alle rust kunt genieten van uw eigen wellness momentje. 

Voor de allerkleinsten hebben wij Kids Castle; puzzelen, schminken, versieren, verstoppertje spelen en meer. Onder begeleiding van een professional, worden de allerkleinste kids geëntertaind.

Let op: Kids Castle vindt alleen plaats in de schoolvakanties en bij voldoende belangstelling. 

Naast alle indoor activiteiten, heeft Noordwijk aan Zee natuurlijk het allerbelangrijkste: een ontzettend groot en mooi strand. Op letterlijk 30 seconden lopen bent u vanuit Hotel van Oranje op het strand! Ga zwemmen, voetballen, volleyballen of gewoon lekker niks. Bij een mooie stranddag kunnen uw kids hun hart ophalen en genieten van al het moois dat Noordwijk en Hotel van Oranje te bieden heeft. Dit allemaal samen maakt ons het leukste kindvriendelijke hotel van Noordwijk! 

Wist u dat het strand van Noordwijk aan Zee volgens National Geographic één van de mooiste stranden ter wereld heeft? Lees hier het hele artikel. 

Met de vele activiteiten in en om het hotel, heeft het hele gezin gegarandeerd een leuke tijd! 

Lees meer Lees minder

Geniet na een prachtige dag van een heerlijk diner!

Naar onze restaurants
Dineren Hotel van Oranje