Hotel van Oranje heeft arrangementen voor u samengesteld om uw vingers bij af te likken! Boek nu een van de Culinaire Ontdekking arrangement en overnacht in een Deluxe Kamer in het luxueuze Hotel van Oranje, op maar 50 meter van het strand en dineer in een van onze vier restaurants! Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de restaurants.

Geniet van een heerlijk diner, in combinatie met bijpassende wijnen, en maak mee wat onze ‘Touch of Dutch’ is. DUTCH! staat voor een culinaire beleving met onder andere aan tafel bereidde gerechten zoals geflambeerde ossenhaas van dé slager van Noordwijk; Krijn van der Bent. Of geniet van de beste visgerechten zoals heerlijke zeetong filet van lokaal gevangen Noordzee tong of aan tafel geflambeerde gamba’s met knoflook. 

Extra bijzonder voor Restaurant DUTCH! zijn de hoge Chef’s tables, waarvandaan gasten letterlijk een kijkje in de open keuken kunnen nemen waar onze chef en zijn team zich ontfermen over de meest voortreffelijke creaties. Zichtbaar is de passie waarmee de chef uw gerechten prepareert. Het prachtige uitzicht over zee maakt de sfeervolle ambiance van dit exclusieve restaurant compleet. Sluit uw diner af met een heerlijk dessert zoals onze gebakken peer met karamelsaus of een royaal gevuld kaasplateau van de Noordwijkse kaasspecialist Peter den Elzen. 

Maak na een heerlijke kop koffie een late wandeling over het strand voordat u lekker uw bed in duikt. De volgende dag begint ook weer goed met een vorstelijk ontbijtbuffet! Geniet volop van uw verblijf en ontspan in ons wellnesscentrum Aqua & Sauna Oranje. Neem een duik in het 30 meter subtropisch golfslagbad, ontspan in de sauna of neem een heerlijke massage! Natuurlijk kunt u ook voor een heerlijke lunch terecht bij een van onze restaurants. 

Bij mooi weer kunt u op ons terras genieten van een adembenemende zonsondergang. Bij Restaurant DUTCH! is dineren een ware culinaire belevenis! 

Lees meer Lees minder

Maak uw verblijf compleet met een heerlijke massage!

Naar Beauty Oranje!
Hot Stone Massage Beauty Oranje