Culinaire arrangementen met restaurant DUTCH! of Oriento

Hotel van Oranje heeft een arrangement voor u samengesteld om uw vingers bij af te likken! Boek nu een van de Culinaire Ontdekking arrangement en overnacht in een Deluxe Kamer in het luxueuze Hotel van Oranje, op maar 50 meter van het strand en dineer in een van onze drie restaurants! Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de restaurants.

DUTCH!

Geniet van een heerlijk diner, in combinatie met bijpassende wijnen, en maak mee wat onze ‘Touch of Dutch’ is. Dutch! staat voor een culinaire beleving met onder andere aan tafel bereidde gerechten zoals geflambeerde ossenhaas van dé slager van Noordwijk; Krijn van der Bent. Of geniet van de beste visgerechten zoals heerlijke zeetong filet van lokaal gevangen Noordzee tong of aan tafel geflambeerde gamba’s met knoflook. 

Boek hier het arrangement met een 4 gangen menu du chef in restaurant DUTCH!

Oriento

In ons nieuwste restaurant 'Oriento' kunt u genieten van de lekkerste 'Asian Inspired Cuisine'. De lekkerste gerechten uit verschillende landen zoals Thailand, Cambodja, Indonesië en meer, met een Nederlandse twist! 

Boek hier het arrangement met een 4 gangen menu du chef in restaurant Oriento!

Beachclub O

Beachclub O. ligt niet aan, maar óp het strand! Geniet van het snijpunt tussen smaak en elegantie, tijdens stijlvol diner. We serveren culinaire finesse, in combinatie met de beste flessen wijn en bubbels. Beachclub O. biedt op een unieke locatie op het strand een uitdagend samengesteld menu van de beste ingrediënten!

Boek hier het arrangement met een 3 gangen menu du chef in Beachclub OMaak na een heerlijke kop koffie een late wandeling over het strand voordat u lekker uw bed in duikt. De volgende dag begint ook weer goed met een vorstelijk ontbijtbuffet! Geniet volop van uw verblijf en ontspan in ons wellnesscentrum Aqua & Sauna Oranje. Neem een duik in het 30 meter subtropisch golfslagbad, ontspan in de sauna of boek een heerlijke massage! Natuurlijk kunt u ook voor een heerlijke lunch terecht bij één van onze restaurants. 

Lees meer Lees minder

Maak uw verblijf compleet met een heerlijke massage!

Naar Beauty Oranje!
Hot Stone Massage Beauty Oranje