Wij hebben sinds de uitbraak van COVID-19 in China gelijk ons hygiëne protocol in werking gezet. Dit houdt in dat wij in verschillende fases opschalen naar meer strikte maatregelen. De maatregelen die nu van toepassing zijn. Klik hier om al onze protocollen te zien.

Algemene voorwaarden Hotel van Oranje Noordwijk

  • Alle tarieven gelden per persoon tenzij anders aangegeven, met een maximum van 10 personen.
  • De tarieven van de arrangementen zijn inclusief een royaal ontbijtbuffet à € 29,50 per persoon per dag, service en B.T.W., maar exclusief verblijfsbelasting €2,15 per persoon per nacht.
  • De tarieven zijn gebaseerd op tweepersoonsgebruik van een hotelkamer.
  • De aanbiedingen en arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
  • Voor aanbiedingen en arrangementen geldt dat er per dag slechts een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar is.
  • Voor de culinaire arrangementen geldt dat de restaurants door ons op basis van beschikbaarheid worden gereserveerd waardoor de volgorde zoals genoemd kan veranderen.
  • Arrangementen zijn niet geldig tijdens feestdagen of weekenden met feestdagen.
  • Op alle reserveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.
  • Tijdens weekenden, schoolvakanties en feestdagen hebben onze jonge gasten vrije toegang tot het kinderparadijs 'Kids Castle'.

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)

Verblijfsbelasting 

Volgens gemeentelijke bepalingen wordt € 2,15 per persoon per nacht aan verblijfsbelasting in rekening gebracht. 

Check-in en check-out tijden

De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar op de dag van aankomst. U dient de hotelkamer op de dag van vertrek voor 12:00 te verlaten 

Mogelijke supplementen en uitbreidingen

Uitbreidingen van het diner

Voor uitbreidingen van het diner gelden de tarieven van de menukaart. 

Parkeerfaciliteiten

Bij beschikbaarheid bieden wij tegen vergoeding parkeerruimte in de hotelgarage of op het hotelparkeerterrein. 

Vertrek na 12.00 uur

Indien u na 12.00 uur wenst te vertrekken berekenen wij wanneer u om 13:00 uit checkt €25.00. wanneer u om 15:00 uit checkt €50.00. Geniet langer van uw zondag en de hotelfaciliteiten met het 'Lazy Sunday' arrangement. Late check-out om 17.00 uur in plaats van 12.00 uur voor €100,00 per hotelkamer en op basis van beschikbaarheid. Hier zit ook gebruik van Aqua & Sauna Oranje in. 

Suites

Indien er sprake is van een late check-out wordt er een supplement van € 25,00 per uur berekend voor de suite. Wanneer u tot na 18.00 uur op de suite verblijft, wordt een volledige nacht doorbelast. 

Kinderen tot 12 jaar op de kamer van de ouders

Op aanvraag kan uw kind tot 12 jaar op uw hotelkamer overnachten. Wij hebben speciale aangrenzende kamers voor families waarbij de tussendeur open kan. De kosten bedragen € 50,00 per kind, per nacht inclusief ontbijtbuffet. Daarnaast hebben wij speciale familiekamers waarin maximaal 4 personen kunnen verblijven. 

Babybed

Er wordt €12,50 berekend voor kinderen tot en met 2 jaar voor het plaatsen van een babybedje. 

Een derde of vierde gast in een hotelkamer

Dit is alleen mogelijk in een Executive Room Oceanview en in een Deluxe Room. Voor de derde en de vierde persoon bedraagt de toeslag per kind of volwassene € 50,00 per nacht, inclusief ontbijtbuffet. 

Huisdieren

 Honden zijn meer dan welkom bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee zo lang ze tam zijn en aan de lijn. De kosten bedragen €50,- per hond per nacht. Neemt u uw hond mee? Wij stellen het zeer op prijs als u dit tijdens uw boeking kenbaar maakt zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

De gemeente Noordwijk heeft een periode ingesteld tussen juni en september waarin honden niet zijn toegestaan op het strand. Meer informatie hierover is te vinden op www.noordwijk.info.

Lees meer Lees minder

Zin in een weekend weg met het hele gezin?

Boek nu ons Family Package
Hotel van Oranje Zon Zee Strand Fietsen Koppel Verliefd