CONGRESCENTRUM NOORDWIJK AAN ZEE

Hotel van Oranje: hoogstaande congrescentrum aan de kust

Hotel van Oranje is een internationaal congrescentrum gesitueerd aan de boulevard van Noordwijk aan Zee. Wij kunnen congressen faciliteren tot maar liefst 1000 personen. In onze compleet vernieuwde Wintertuin vindt u de allerlaatste technologie en faciliteiten om een congrescentrum van wereldformaat neer te zetten. Door ons ervaren team van eventplanners is uw congres altijd in goede handen en zorgen wij ervoor dat niemand iets tekort komt. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij alle skills in huis om het congres te organiseren dat volledig aan uw wensen voldoet.

The sky is the limit

Hotel van Oranje is de door de jaren heen de thuisbasis geworden van vele nationale en internationale bedrijven. Gevestigde namen als Coca-Cola, Shell, EY en KLM weten Noordwijk steeds beter te vinden als het gaat om uitstekende service, gecombineerd met een prachtige locatie aan zee. Ons principe is dan ook niet voor niks 'the sky is the limit'. De mogelijkheden zijn eindeloos en 'nee' is voor ons geen optie. We zullen er dan ook alles aan doen om optimaal op uw wensen in te spelen! 

Technologie

De techniek heeft door de jaren geen niet stil gestaan en blijft zich op volle toeren ontwikkelen. Het is een ontwikkeling waar veel inspiratie uit gehaald kan worden. In de praktijk hebben wij gezien dat de effectiviteit van een meeting toeneemt door de dynamiek van onze zaalopstellingen, de live projecties, de juiste belichting en door rijk kleurgebruik.

 

Hotel van Oranje is het grootste congrescentrum aan de Nederlandse kust

De Wintertuin; uniek congrescentrum

De volledig vernieuwde Wintertuin is maar liefst 546m² en uiterst geschikt voor de meest grote congressen. De Wintertuin beschikt over grote beamers, een breed podium, super snelle gratis  WiFi en extra lampenbalken. Voor congressen van extra groot formaat kunnen de wanden van de Wintertuin geopend worden en kan de zaal samengetrokken worden met onze luxe Oranjezaal, Windsorzaal, Nassauzaal en de stijlvolle Imperial Bar. Alle zalen samen kunnen tot wel 1000 gasten een fantastisch congres bieden!  

PRIVE & PERSOONLIJK

Bent u op zoek naar een locatie voor een intieme en persoonlijke zakelijke bijeenkomst? Met een bescheiden aantal van 32 zalen kunt u bij Hotel van Oranje prima uit de voeten als het aankomt op kleinschalige meetings. Zalen met zeezicht, daglicht, moderne faciliteiten en de mogelijkheid tot catering; uw meeting komt bij ons tot leven. 

Een congrescentrum van wereldformaat, dat is Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee

Culinair congres

Goed eten en drinken staat bij Hotel van Oranje hoog in het vaandel. Groepen culinair in de watten leggen wordt als minstens zo belangrijk gezien als het bieden van een prachtige locatie. De mogelijkheden hiervoor zijn dan ook oneindig. Wij spelen graag in, op uw wensen en voorkeuren. Zo kunt u er voor kiezen om te eten in de congreszaal, in één van onze 4 restaurants, in één van onze 2 stijlvolle bars of in Beachclub O. Daarnaast serveren wij aangeklede koffie breaks  in een sfeervolle gelegenheid, snijden we graag de taart aan, maken we home made lemonade en serveren wij luxe warme en koude buffetten. Heeft u iets te vieren? Dan knallen we met de kurken en schenken we voor al uw gasten bubbels!

Contact

Bent u op zoek naar een (internationaal) congrescentrum? Neemt u dan persoonlijk contact met ons op. Geen invulformulieren, maar direct contact. at werkt namelijk het fijnst en het effectiefst! Mail ons uw wensen via: events@hotelsvanoranje.nl of bel: 071 367 6801

Galleryname:
Congreslocatie
Gallerycategory:
NIEUW

 

 

terug naar overzicht