Aqua & Sauna Oranje...

1500 m² Pure Wellness, dat is Aqua & Sauna Oranje in Noordwijk! Ons golfzwembad van 30 meter lang heeft standaard een temperatuur van 32 graden. De verschillende sauna’s, ons stoombad, de jacuzzi, de neveltuin en de zonnebanken maken de ontspanning compleet. Liever inspanning? Geen probleem, wij hebben uitgebreide fitnessfaciliteiten voor een heerlijke workout. Even bijkomen met een hapje en een drankje doet u in de bar in Aqua & Sauna Oranje.

Grootste subtropisch golfslagbad van Europa

Aqua Cinema Oranje, kijk de leukste films vanuit je zwemband

AQUA & CINEMA

Wat is er lekkerder dan genieten van de nieuwste films? Dobberend op een luchtbed of zwemband genieten van een film, of natuurlijk gewoon vrij in het water! Ons zwembad verandert in een unieke bioscoop tijdens de Aqua & Cinema.

Acties Aqua & Sauna

Aqua & Sauna Oranje in Noordwijk heeft speciale acties voor u. Bekijk hier de lopende acties.

Openingstijden en tarieven

Zondag t/m Donderdag

07:00 uur tot 20:00 uur

Vrijdag en Zaterdag

07:00 uur tot 23:00 uur

Zorgeloos genieten

Omdat wij het belangrijk vinden dat u en alle andere gasten optimaal kunnen genieten van alle faciliteiten, zijn er een aantal huisregels in Aqua & Sauna Oranje.
 

Luxe ontspannende sauna's bij Aqua Sauna Oranje

Volg nu je zwemles bij Aqua & Sauna Oranje

Haal je zwemdiploma!

Iedere maandag, dinsdag, donderdagmiddag en zaterdag vinden er onder professionele begeleiding zwemlessen plaats bij Aqua & Sauna Oranje. Afgelopen jaar hebben er 97 kinderen hun zwemdiploma ENVOZ A, B of C bij ons gehaald! Binnen 1 week een zwemdiploma halen kan met Turbozwemmen. Kijk hier voor meer informatie over al onze zwemlessen en de kosten.

Speciale Arrangementen

Maak gebruik van de speciale arrangementen voor Aqua & Sauna Oranje, zoals een heerlijk wellness-arrangement of een diner aan de waterkant!


Bekijk hier onze arrangementen en reserveer direct!

 

Sauna, Zwembad, Massage arrangementen bij Aqua & Sauna Oranje

Hieperdepiep…. HOERA

Er is er één jarig hoera, hoera! Je verjaardag vieren in Aqua Oranje. Dat kan met een piratenfeest of een make-up party!

 

 

Zwem-
kleding

In het zwembad is het verplicht zwemkleding te dragen, daar in de sauna badkleding niet is toegestaan. Vraag onze medewerkers naar meer informatie. 

Vier je feestje bij Aqua & Sauna Oranje