Vier pasen in Noordwijk 

De vrolijkste Pasen viert u dit jaar bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee! Buiten begint het eerste lentezonnetje door te breken en langzaam aan krijgt de Noordwijkse kust weer een prachtige voorjaarsgloed. Geniet van de vrolijke sfeer van Hotel van Oranje tijdens Pasen. Het zal u aan niets ontbreken bij ons van Goede Vrijdag tot en met Tweede Paasdag. Van heerlijke Paasdiners en live muziek, tot feestelijke borrels in onze bars.

Overnachten tijdens Pasen

Wat is er lekkerder om na een heerlijk Paasdiner niet meer naar huis te hoeven rijden? Bij Hotel van Oranje kunt u in alle luxe en comfort blijven overnachten op onze unieke locatie. Op maar 50 meter van het mooiste strand van Nederland! Zo kunt u het Paasgevoel nog eventjes verlengen.

CULINAIR PASEN BIJ DUTCH!

Fine dining tijdens Pasen kan bij ons prachtige Restaurant DUTCH! met zicht op de open keuken en live-cooking. Beleef heerlijke en spannende menucombinaties, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen uit onze wijncollectie, die een culinair Pasen compleet maken.

Restaurant Dutch Noordwijk aan Zee

De lekkerste brunches en dinerbuffetten

Paasbrunch & Dinerbuffet

Beleef een tot in de puntjes verzorgde Paasbrunch en/of Paasbuffet en maak van uw Pasen een waar feest! De buffetten bestaan uit heerlijke warme en koude gerechten, die met veel passie zijn bereid. De diversiteit aan gerechten biedt voor jong en oud een brede keus voor een culinair Pasen. Natuurlijk met spetterende optredens van de leukste artiesten!

Pasen = Live@Beachclub O.

Bij Beachclub O. viert u de meest spectaculaire Pasen aan zee! Combineer een culinair en uitgebreid paasdiner met geweldige optredens van de leukste artiesten tijdens Live@Beachclub O.. De laatste uurtjes zal de volumeknop vol open gaan om avond nog swingend af te sluiten. Pasen bij Beachclub O. wordt er één om nooit te vergeten!

Spa & Wellness bij Beauty Oranje Noordwijk

spa & wellness met Pasen

Tijdens Pasen is het essentieel om heerlijk te kunnen ontspannen. Geniet van een luxe beautybehandeling bij Beauty Oranje, een feestelijk nieuw Paaskapsel bij Hairstudio Oranje en naam daarna een verfrissende duik in ons golfslagbad in Aqua & Sauna Oranje. Ga als herboren aan het Paasdiner! 

Kids Castle

De kleintjes hoeven zich geen moment te vervelen tijdens de Pasen. Speciaal voor onze kleinste gasten hebben wij het fantastische Kids Castle, waar zij uren kunnen spelen, knutselen, schminken, puzzelen en echte koekjes kunnen bakken met onze kok! Daar heeft u geen kind aan...

Kids Castle met Paaskoekjes

DE BARS VAN ORANJE

Zak weg in een zachte sofa voor een gezellige borrel voordat u aan tafel gaat of een ontspannen drankje om uw heerlijke paasdiner waardig af te sluiten. In onze ‘Las Vegas styled’ Imperial Bar of de warme, klassieke Bentley Bar ontvangen wij u met open armen.