Parkeren - Locatie - Contact - Overige informatie
 

Holland's Finest Destination


Noordwijk is een veelzijdige badplaats van internationale allure, mede door de zeer centrale ligging tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. De grootste blikvanger van de kustplaats is het 13 kilometer lange zandstrand, maar ook de gezellige boulevard en de oude dorpskern zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Direct aan zee en in het hart van de Bollenstreek nabij de Keukenhof gelegen, wordt Noordwijk ook wel dè bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Noordwijk kent een bruisend uitgaanscentrum en er worden genoeg activiteiten georganiseerd, klik hier voor een actueel overzicht van activiteiten en evenementen in en rondom de Hotels van Oranje. Op onze arrangementenpagina vind u ook verschillende buitenactiviteiten in en om Noordwijk in combinatie met een verblijf bij de Hotels van Oranje.

Voor meer informatie over Noordwijk en activiteiten in de omgeving kunt u terecht bij een van onze Front Office medewerkers, zij adviseren u graag.

Parkeertarieven Hotel van Oranje

Bij beschikbaarheid bieden wij tegen vergoeding parkeerruimte in de hotelgarage of op het hotelparkeerterrein aan. Parkeren op ons hotelparkeerterrein bedraagt € 20,- per dag. Wilt u uw auto liever in onze hotelgarage parkeren? De kosten hiervoor bedragen € 35,- per dag. 

Parkeertarieven Noordwijk aan Zee

De parkeertarieven in Noordwijk aan Zee zijn als volgt: maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.
Eerste 2 uur voor € 1,- per uur, vervolgens € 2,- per uur. Een dagkaart kost u € 22,- 

Honden

Honden zijn meer dan welkom bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. De kosten bedragen € 40,- per hond per nacht. Neemt u uw hond mee? Wij stellen het zeer op prijs als u dit tijdens uw boeking kenbaar maakt zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

 


Grotere kaart weergeven

 

CONTACT US

Hotel van Oranje, Autograph Collection®

Koningin Wilhelmina Boulevard 20
2202 GV, Noordwijk aan Zee
E-mail: info@hotelvanoranje.nl

Telefoon: +31 71 367 68 69

Fax: +31 71 367 68 00

BTW: NL 007229690B01

Reservations

E-mail: reservations@hotelvanoranje.nl
Telefoon: +31 71 367 68 15

Sales & Events

E-mail: events@hotelvanoranje.nl
Telefoon: +31 71 367 68 01

Online marketing, E-commerce & marketing/PR

E-mail: marketing@hotelvanoranje.nl
Telefoon: +31 71 367 68 14