Het leukste kindvriendelijke hotel!

Een super groot golfslagbad, Kids Castle, naast het strand en veel meer!

 

Aqua & Sauna Oranje - het grootste golfslagbad van Nederland

Aqua & Sauna Oranje is zonder twijfel het leukste zwembad van Noordwijk aan Zee en omstreken. Ideaal voor kinderen, vanwege het unieke golfslagbad. Eens per kwartier wordt het zwembad een woeste zee vol golven en vertier. Geloof ons, uw kind wil nooit meer naar huis! Onder het zwembad bevinden zich de sauna’s, dus terwijl uw kind geniet van het golfslagbad, kunt u goed bijkomen in één van onze heerlijke sauna’s. Er lopen te allen tijde diverse badmeesters rond die de veiligheid van uw kind waarborgen. Het leukste kindvriendelijke hotel van Noordwijk!

 

Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee is het leukste hotel voor kinderen met kinderopvang

 

Aqua & Cinema Oranje – (teken)films kijken op een luchtbed

Aqua & Cinema Oranje is een uniek en ontzettend leuk concept voor kinderen die verblijven in Hotel van Oranje. Iedere 3e zondag van de maand (oktober t/m april) draaien wij een nieuwe film en kunnen kinderen deze vanuit een zwemband of luchtbed kijken. Het surround geluid geeft een extra dimensie aan deze leuke activiteit. Zelfs ouders blijven zitten om van de film te genieten!

 

Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee is het leukste hotel voor kinderen met kinderopvang

 

Kids Castle – het leukste kasteel voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten hebben wij Kids Castle; puzzelen, schminken, versieren, verstoppertje spelen en meer. Onder begeleiding van een professionele kinderoppas, worden de allerkleinste kids de gehele dag geëntertaind. Let op: Kids Castle vindt alleen plaats in de schoolvakanties en bij voldoende belangstelling.

 

Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee is het leukste hotel voor kinderen met kinderopvang

 

Het strand van Noordwijk aan Zee – het allerbeste naast de deur!

Naast alle indoor activiteiten, heeft Noordwijk aan Zee natuurlijk het allerbelangrijkste: een ontzettend groot en mooi strand. Op letterlijk 30 seconden lopen bent u vanuit Hotel van Oranje op het strand! Ga zwemmen, voetballen, volleyballen of gewoon lekker niks. Bij een mooie stranddag kunnen uw kids hun hart ophalen en genieten van al het moois dat Noordwijk en Hotel van Oranje te bieden heeft. 

 

 

 

Vragen

Heeft u vragen over Kids Castle, Aqua Cinema, of wat dan ook? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 071 – 367 68 69 of stuur een e-mail naar: info@hotelvanoranje.nl