Business Class

Wekelijks zijn er opnames van het programma 'Business Class' in Grand Café ’t Elfde Gebod in de Hotels van Oranje.

 

Harry Mens ontvangt in zijn programma verschillende gasten. Bekenden en onbekenden uit de zakenwereld, journalistiek, politiek en kunstkringen worden door Harry Mens to-the-point en kritisch geïnterviewd. Tevens wordt er elke week een culinair gerecht bereid door een topkok.

Bent u ook geïnteresseerd om een opname bij te wonen? Maak dan gebruik van het Business Class Arrangement. De kosten van het Business Class Arrangement bedragen € 49,50 per persoon, inclusief koffie, jus d'orange en ijswater tijdens de opname.  Aansluitend is er een borrel bij Grand Café 't Elfde Gebod en een exclusieve lunch in Beachclub O..

Indien u geen gebruik wenst te maken van ons arrangement inclusief lunch, dan bieden wij een koffie-arrangement, inclusief koffie, jus d'orange en ijswater tijdens de opname à € 15,00 per persoon.

Voor reserveringen kunt u het reserveringsformulier invullen of contact opnemen met afdeling Sales op telefoonnummer 071- 367 68 01 (op werkdagen van 09.00 – 17.30 uur).

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in de Hotels van Oranje. 

 

 

Op zaterdag zijn de opnamen in de Hotels van Oranje volgens onderstaand programma:Ontvangst:            10.00 – 10.30 uur


Vanaf 10.00 uur ontvangen wij u en uw gasten graag in de sfeervolle lobby van het Beach Hotel. Nadat u zich heeft gemeld bij de receptie en wij u de voucher voor het arrangement hebben overhandigd, nodigen wij u uit om naar Grand Café ’t Elfde Gebod te gaan. Hier serveren wij koffie en thee.Opname:              11.00 – 12.30 uur


Om 10.30 wordt u verzocht plaatst te nemen aan de voor u gereserveerde tafel. De opname begint stipt om 11.00 uur. Tijdens de opname van 11.00 uur tot 12.30 uur serveren wij jus d’orange en ijswater..


Borrel:                  12.30 – 13.00 uur
Na de programma-opnames nodigen wij u uit voor een drankje aan de bar van Grand Cafe ’t Elfde Gebod. Een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Lunch:                   13.00 – 14.00 uur


Aansluitend worden u en uw gasten uitgenodigd om plaats te nemen aan de stijlvolle gedekte tafel in Beachclub O. Aan het mooie strand van Noordwijk zullen wij een tweegangen Business Class-lunch serveren.Wijnen
Onze restaurant manager adviseert u graag bij het maken van een passende wijnkeuze. Bij het Business Class Arrangement zijn dranken tijdens de lunch niet inbegrepen.