LUXE HOTELKAMER

Zoekt u een luxe hotelkamer? Hotel van Oranje heeft in 2014 alle 174 hotelkamers gemoderniseerd en vernieuwd. Onze hotelkamers zijn voorzien van luxe en comfort en geven u de mogelijkheid om bijna op het strand wakker te worden.

• Marriott Rewards members krijgen altijd de beste prijs
• Betaal pas tijdens uw verblijf
• Wijzig of annuleer uw reservering

 

Marriott Rewards members krijgen altijd de beste prijs

DELUXE ROOMS

Onze ruime Deluxe Rooms bieden een unieke mix van luxe en comfort. Dichtbij alle faciliteiten, zoals Aqua & Sauna Oranje en Beauty Oranje.

Deluxe room Hotel van Oranje

Boulevard view room Hotel van Oranje

BOULEVARD VIEW

Uitkijkend op de levendige boulevard van Noordwijk en de schitterende vuurtoren waant u zich even helemaal in een andere wereld. Word wakker op het strand!

SUPERIOR DELUXE ROOMS

Heeft u behoefte aan meer luxe en ruimte, of wilt u een kamer voor een langer verblijf boeken? De Superior Deluxe Rooms zijn de ideale kamers voor u

Superior Deluxe Room Hotel van Oranje

Sea View Room Hotel van Oranje

SEA VIEW

Misschien wel één van de indrukwekkendste uitzichten die u zich kan wensen vanuit een hotelkamer. De moderne en vernieuwde badkamer is bovendien voorzien van alle gemakken en hedendaagse luxe.

VAN ORANJE SUITES

Waan uzelf in pure luxe en boek één van onze exclusieve Van Oranje Suites. Ervaar de vorstelijke gastvrijheid in één van de mooiste plekjes van het hotel

Van Oranje Suite Hotel van Oranje

Executive terrace suite Hotel van Oranje

EXECUTIVE TERRACE SUITES

Helemaal ‘top of the bill’ zijn de nieuwste Executive Terrace Suites. In deze prachtige suites van maar liefst 60 m² waant u zich in pure luxe.