Keukenhof hotelpackage

Hotel van Oranje is hét Keukenhof hotel van Nederland en heeft het allerleukste Keukenhof hotelpackage voor u. Onder alle Keukenhof hotels is Hotel van Oranje verruit de mooist gelegen van allemaal. Bezoek de Keukenhof al fietsend en ontdek de bloemenstreek op een unieke en ontspannende manier. Het Keukenhof hotelarrangement is vanaf nu te boeken bij Hotel van Oranje.

Hotel van Oranje heeft een uniek Keukenhof Hotelarrangement en is nu te boeken via de website.

keukenhof hotel-arrangement

Let op: nadat u op 'Boek nu' heeft geklikt, komt u op de website van Marriott terecht. Na het kiezen van een datum kijkt u bij het tabblad 'Room Packages' voor verdere boekingsinformatie over het Keukenhof hotelpackage.
 

Het Keukenhofpackage bestaat uit:


  • Overnachting in een Superior Deluxe Room in het luxueuze Hotel van Oranje

  • Royaal ontbijtbuffet met champagne
  • Een toegangsbewijs voor de Keukenhof
     
  • Toegang tot Aqua & Sauna Oranje met gebruik van fitness, een 30-meter lang subtropisch golfzwembad, infrarood warmtecabine, sauna’s, whirlpool, stoombad, dompelbad en neveltuin
     
  • Gratis draadloos internet

 

Op dit arangement zijn de Algemene Voorwaarden van de Hotels van Oranje van toepassing

Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met 
071-367 68 15

Een uniek en avontuurlijk dagje tussen de 800 verschillende soorten tulpen beleefd u bij de Keukenhof! Om uw belevenis onvergetelijk te maken biedt Hotel van Oranje u een geweldig Keukenhof arrangement!

 

Onder alle Keukenhof arrangementen is Hotel van Oranje veruit de mooist gelegen van allemaal. Tijdens de bloei van de bloembollen is deze streek één van de meest kleurrijke ter wereld. Vanuit Hotel van Oranje is de Keukenhof uitstekend per fiets of auto te bereiken en kunt u onderweg genieten van de prachtige bollenvelden.

 

Geniet met volle teugen van de vele leuke activiteiten in dit prachtig bloemenparadijs zoals de spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en nog veel meer geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. Ook kinderen kunnen zich volop vermaken met de vele leuke activiteiten. Ontdek de reis van de tulp naar Nederland, ontwerp je eigen bollenmozaïek en word een echte tulpenexpert.

 

Volg de speurtocht door het park, klim op de avontuurlijke toestellen en zweef door de lucht op de kabelbaan. De dieren in de kinderboerderij willen graag met je knuffelen. Je kunt zeker uit je bol gaan bij de Keukenhof!

 

Het thema van 2017 in de Keukenhof is “Dutch Design”. We kijken ernaar uit om uw bezoek aan de Keukenhof onvergetelijk te maken!

 

Het keukenhofarrangement is boekbaar tot en met 16 mei 2017.

Vanaf € 217,- per nacht Boek nu