Hotelarrangement

Hotelarrangementen maken uw vakantie. Kies voor een Vespa-tocht aan zee of ga op ontdekkingsreis in het Rijksmuseum. Liever naar het theater? Hotel van Oranje is preferred partner van Soldaat van Oranje - De Musical. Combineer deze schitterende voorstelling met een overnachting bij Hotel van Oranje. De leukste en meest ontspannende hotelarrangementen vindt u bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. Live the summer..

SOLDAAT VAN ORANJE - DE MUSICAL

Als trotse preferred hotel partner kunnen we u dit luxe hotelarrangement aanbieden! De langstlopende musical in de Nederlandse geschiedenis! Loopt op basis van beschikbaarheid tot en met het einde van de musical!

BEAUTYDAG ARRANGEMENT

Deze arrangementen met het topmerk La Prairie zorgen ervoor dat u alle seizoenen heerlijk tot rust kunt komen bij onze state-of-the-art Beauty Oranje.

RIJKSMUSEUM ARRANGEMENT

Het Rijksmuseum is weer geopend! Combineer een bezoek aan het Rijksmuseum met een heerlijke overnachting bij Hotel van Oranje. Dit Rijksmuseum Hotelarrangement is uitermate geschikt om cultuur en ontspanning met elkaar te vermengen.

Keukenhof arrangement 2017

Het Keukenhof thema voor 2017 is “Dutch Design”. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen.

Keukenhof arrangement