Hotelpackages en arrangementen

Hotelarrangementen maken uw vakantie. Kies voor Fine Dining aan zee of ga op ontdekkingsreis in het Rijksmuseum. Liever naar het theater? Hotel van Oranje is preferred partner van Soldaat van Oranje - De Musical. Combineer deze schitterende voorstelling met een overnachting bij Hotel van Oranje. De leukste en meest ontspannende hotelarrangementen vindt u bij Hotel van Oranje in Noordwijk aan Zee. Live the summer.

SOLDAAT VAN ORANJE - DE MUSICAL

Als trotse preferred hotel partner kunnen we u dit luxe hotelarrangement aanbieden! De langstlopende musical in de Nederlandse geschiedenis! Loopt op basis van beschikbaarheid tot en met het einde van de musical!

Keukenhof Package 2017

Het Keukenhof thema voor 2017 is “Dutch Design”. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen.

Keukenhof arrangement

Fine Dining Package

Een arrangement om van te smullen! Boek dit heerlijke arrangement en overnacht bij Hotel van Oranje, dineer bij Restaurant Dutch!, wordt wakker met een heerlijk Champagne ontbijt en ontspan in ons subtropisch golfslagbad, massagesalon of sauna!

Engelandvaarders package

Combineer uw verblijf met kunst en cultuur en bezoek het Engelandvaardersmuseum!

BEAUTY & Wellness Package

Deze arrangementen met het topmerk La Prairie zorgen ervoor dat u alle seizoenen heerlijk tot rust kunt komen bij onze state-of-the-art Beauty Oranje.