Beachclub O. gaat verder!

Beachclub O. XXL

Dé hotspot voor grootse beach events kan nu worden uitgebreid tot een XXL venue.

Naast dat Beachclub O. intieme events kan faciliteren is het nu mogelijk sit down dinners tot wel 1.000 personen te organiseren. Als er wordt gekozen voor een walking dinner kan dé beachclub van Noordwijk aan Zee maar liefst 1.500 personen accommoderen.

Uiteraard kunt u na afloop van uw evenement ook bij ons overnachten. Kies voor onze recentelijk prachtig gemoderniseerde Superior Deluxe kamers of verblijf in het comfortabele Beach Hotel.

Seated dinner

Onze chefs verzorgen graag culinaire dinercreaties voor u. Even een moment van rust in het programma. Samen met uw gasten aan tafel om te proeven van de seizoenssmaken van de Hollandse kust. Wij bieden heerlijke 3- en 4-gangen menu’s tot wel 1000 personen!

Walking dinner

Bij een walking dinner komen uw gasten op een gezellige manier met elkaar in contact omdat zij niet de gehele avond op dezelfde plek aan tafel hoeven te zitten. Een bijzonder diner waarbij verschillende kleine gerechtjes een compleet menu vormen. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. De gerechtjes worden uitgeserveerd op trendy service en ze zijn eenvoudig te eten. Wij organiseren walking dinners tot wel 1500 personen!

Green Egg BBQ

De “Green Egg” barbecues worden voor uw diner aangestoken. Onze Chef de Cuisine bereidt een smaakvol diner met verschillende voor- en hoofdgerechten. De ‘Green Egg’ barbecue is pure luxe! Prikkel de smaakpapillen met dungesneden kalfsvlees, biologisch scharrelvarken en mooie moten gegrilde tonijn. Dit en meer malse en verse gerechten worden gecombineerd met aspergesalades, diverse broodsoorten, gegrilde groenten en frisse yoghurt saus en fluweelzachte rode wijnsaus.

Exclusief 

Wilt u graag een locatie waar u met uw gezelschap in alle intimiteit van uw evenement of feest kunt genieten? Ook dan biedt Beachclub O. de uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om een gedeelte of zelfs de gehele beachclub af te huren en zo uw feest/evenement exclusief te houden. De volledige beachclub staat dan tot uw beschikking zonder dat er personen van buitenaf aanwezig zijn.

 

 

Ieder evenement is tailor made dus kom snel je wensen bespreken met onze eventmanagers.

Bel 071-367 68 01 of mail ons via: events@hotelsvanoranje.nl


Maximale capaciteit:

  • 1.500 personen walking dinner
  • 1.000 personen sit down dinner

Voor een unieke locatie voor een groot evenement kan de Beachclub uitgebreid worden voor feesten van ongeveer 1000 personen.