Uitvaart Arrangementen

Bij een overlijden komen veel dingen op u af, waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Het is dan altijd erg fijn om na de uitvaart nog even in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn.
 
Ons Grand Café ‘t Elfde Gebod is met haar authentieke houten lambrisering, de knusse openhaard en glas-in-loodramen een sfeervolle locatie, waar u in alle rust terecht kunt voor een ontvangst of koffietafel. Wij willen u bij dit moment graag van dienst zijn en hebben hiervoor een aantal arrangementen samengesteld.
 
Uiteraard gaan wij ook graag met u om de tafel zitten om een arrangement op maat samen te stellen. Want bij een persoonlijk afscheid, kunt u ook een privé zaal bij ons reserveren. Er is veel mogelijk; zo kunt u bijvoorbeeld de gewenste ruimte persoonlijk aankleden door foto’s en bloemen neer te zetten of lievelingsmuziek te draaien.

 

Onze arrangementen zijn als volgt:

 
 
 
Ontvangst 7,50 per persoon
Onbeperkt koffie of thee met gesorteerd gebak
 
Ontvangst Elfde Gebod 13.50 per persoon
Onbeperkt koffie en thee, 1 glas verse jus d’orange, een kopje soep en aansluitend 2 royaal belegde broodjes
 
Ontvangst Koffietafel 22,50 per persoon
Onbeperkt koffie en thee, 1 glas verse jus d’orange en een luxe koffietafel, bestaande uit diverse sandwiches, gevulde wraps en een warme snack
 
Condoleance arrangement 1 17,50 per persoon
Onbeperkte drankjes van het binnenlands assortiment en 2 hapjes per persoon gedurende 1 uur
 
Condoleance Arrangement 2 22,50 per persoon
Onbeperkte drankjes van het binnenlands assortiment, zoutjes & nootjes op tafel bij binnenkomst en bittergarnituur gedurende 1 uur