Dineren op een toplocatie aan zee

Dinners

"Where food and drinks meet a beautiful sunset"

Met 6 ruime, maar intieme restaurants inclusief ons permanente strandpaviljoen Beachclub O. bieden wij ongetwijfeld een restaurant wat aansluit op uw wensen. Van typisch Nederlandse gerechten in restaurant DUTCH!, tot heerlijke sliptongetjes in Grand Café ’t Elfde Gebod en de beste “spareribs in town” bij Steakhouse De Harmonie.

Al onze restaurants bieden naast de heerlijke gerechten ook een prachtig uitzicht over de Noordzee. Geniet samen met uw gezelschap van een adembenemende zonsondergang. 


Hermitage Salon

De Hermitage salon is gelegen naast restaurant DUTCH!. Deze sfeervolle privé ruimte voor maximaal 50 personen heeft een eigen zeezijde terras, een openhaard en een sfeervolle boekenkast. Deze ingrediënten zorgen voor de ideale locatie voor privé diners, gezellige wijnproeverijen of een belangrijke presentatie tijdens uw diner.

Private Dining

Met grotere gezelschappen besloten dineren? Voor meer beslotenheid en privacy of voor simpelweg meer ruimte, bieden wij een aantal ruime, sfeervolle dinerlocaties in het hotel aan. Wij kunnen voor uw groepsdiner of -lunch een op maat gemaakt menu samenstellen. Op basis van uw wensen en het te verwachten aantal personen, schrijft onze Chef graag een passend voorstel.
 

Villa het Witte Huis

In onze privé villa Het Witte Huis heeft u de beschikking over “De Herenkamer” en “De Salon”. Hier kunt u in alle rust en luxe met maximaal 18 gasten vergaderen en/of dineren.


De Tuinkamer, het zonnige terras én de binnentuin staan uiteraard tot uw beschikking. Geniet van uw eigen huiskamer, de prachtige dinerruimte en de besloten achtertuin, die uitermate geschikt is voor Live Cooking-diners. Of boek Het Witte Huis voor champagnerecepties op het privé terras met zeezicht. Klik hier voor meer informatie.

 


 

Galleryname:
PartiesAndDiners
Gallerycategory: