GETTING MARRIED

Uw huwelijksdag bij Hotel van Oranje is er een om nooit meer te vergeten. Passend, perfect en professioneel geregeld: laat dat maar aan ons over! Op de mooiste locatie van Nederland geven jullie straks het jawoord. Als officiële trouwlocatie hebben we alles in huis om jullie grote dag tot in de puntjes te verzorgen. Wij ontzorgen, zodat jullie genieten!

Trouw-
arrangement

Maak je huwelijksdag compleet met een romantische overnachting in één van onze luxe suites. Wij hebben het ‘I do, I do arrangement’ voor een perfecte huwelijksnacht aan het strand.

Suites

Onze luxe kamers en suites bieden alles voor een perfecte overnachting. Blijf met alle gasten overnachten en geniet gezamenlijk van de day after. Vraag ons weddingteam naar de mogelijkheden.

Total
relaxation

Begin de allermooiste dag van uw leven met volledige onstspanning. Laat vervolgens uw bruidskapsel en make-up verzorgen door Hairstudio & Beauty Oranje. Ons professionele team maakt van u de mooiste bruid.

Geniet optimaal van de wellness faciliteiten die Hotel van Oranje u te bieden heeft.

Open trouwlocatie dag

Zondag 30 april is het zo ver, de laatste open trouwlocatie dag bij Hotel van Oranje & Beachclub O. Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren!

Recensies

Lees hier de ervaringen van koppels die bij Hotel van Oranje zijn getrouwd

Contact

Ons weddingteam staat voor jullie klaar om jullie te adviseren en te begeleiden naar de dag van jullie dromen. Neem contact op met onze weddingplanner, jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. E-mail: Ineke Vinkenvleugel of telefoon: 071-36 76 816.